Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Ο Μητσικώστας στέλνει τον Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή (video)

Newsbomb

Την απόλυτη ανατροπή στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου την κάνει η Ένωση Κεντρώων, με αρχηγό τον Βασίλη Λεβέντη και... οδηγό τον Γιώργο Μητσικώστα.

Ο άνθρωπος που επί σειρά ετών σατίριζε για τις θέσεις του τον κ. Λεβέντη, που ήταν ο μόνος που έγκαιρα και ορθά (σ.σ. όπως αποδείχτηκε μετά από πολλά χρόνια) προειδοποιούσε τον ελληνικό λαό για τα δεινά που σήμερα βιώνουν, με μήνυμά του προς τους Έλληνες ζητά να στείλουν τον Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή.

Ο Γιώργος Μητσικώστας ζητά δημόσια συγγνώμη από τον κ. Λεβέντη για την κριτική που του άσκησε, συμμετέχοντας στο κεντρικό προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων.

«Πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι, ακόμα και αν έχουμε αδικήσει κάποιον να έχουμε τη δύναμη να το αναγνωρίσουμε...» τονίζεται στην εισαγωγή του προεκλογικού σποτ της Ένωσης Κεντρώων, με τον Γιώργο Μητσικώστα να ακολουθεί και να τονίζει: «Νομίζω ότι έφτασε η ώρα, μετά από τόσα χρόνια, η Ένωση Κεντρώων, στις 25 του Γενάρη να μπει επιτέλους στη Βουλή. Ο πρόεδρος, Βασίλης Λεβέντης, μετά από τόσα χρόνια προσωπικού αγώνα αγώνα και προσωπικής πάλης με τα συμφέροντα που τον πολεμούσαν, νομίζω ότι δικαιωματικά του αξίζει αυτή η τιμητική θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πρόεδρε σ' αγαπώ πολύ και σου ζητώ συγνώμη για τη σάτιρα που σου έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Αν και μου έλεγες πάντα, Γιώργο, η σάτιρά σου αν είναι καλοπροαίρετη με κάνει να γίνομαι καλύτερος. Πρόεδρε, σε εμπιστεύομαι και σε στηρίζω. Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων στη Βουλή στις 25 Γενάρη».