ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: «Οι πολιτικοί μας κλέβουν και μας κοροϊδεύουν!»

Κώστας Βουτσάς: «Οι πολιτικοί μας κλέβουν και μας κοροϊδεύουν!»

Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στον «Κόσμο» για την κατάσταση που βιώνουν η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες και καυτηρίσε με τον δικό του τρόπο τους πολιτικούς.

Ο ηθοποιός τονίζει: «Ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος, αισιοδοξία δεν υπάρχει. Έρχεται στο θέατρο για να ξεφύγει λιγάκι από τα προβλήματα, να χαμογελάσει. Με τους πολιτικούς που έχουμε μπλέξει, όλοι τους μας κοροϊδεύουν, μας κλέβουνε και θέλουν απλά να κάνουν την δουλειά τους. Έχουμε και την τρόικα με τις μειώσεις που μας έχουν επιβάλλει με τους πολιτικούς να μας δουλεύουν λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτούς. Φοβάμαι ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει, η θλίψη βέβαια δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε άλλες πράξεις, που δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα. Πρέπει όλοι μας να είμαστε ενωμένοι ...».

Ο Κώστας Βουτσάς αισιοδοξεί και δηλώνει: «Γενικότερα πάντως η Ελλάδα σε όλους τους τομείς θα ανακάμψει κάποια στιγμή, το πιστεύω αυτό, βέβαια θα περάσει καιρός για να γίνει αυτό και χρειάζεται υπομονή και δύναμη απ όλους εμάς. Θα ξαναγίνουμε κάποια στιγμή όπως ήμασταν παλαιότερα. Ο γέρος Καραμανλής τότε «έδιωξε» τους φτωχούς ανθρώπους μακριά, ενώ όλοι αυτοί τώρα διώχνουν τα νέα μορφωμένα παιδιά στο εξωτερικό. Το 95% των νέων είναι υγιές και προσπαθούν να επιβιώσουν. Ήμασταν από αιώνες η χώρα των μεταναστών και οι προδοτικοί παραμένουν προδότες».