Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Έφαγαν... πόρτα και από την Αρβελέρ!

Έφαγαν... πόρτα και από την Αρβελέρ!

Αρνητική η Αρβελέρ για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα γράφαμε από το Newsbomb ότι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν βολιδοσκοπήσει αρκετούς ακαδημαϊκούς με διαπρεπή καριέρα στο εξωτερικό και από τους περισσότερους έφαγαν... πόρτα. Το ίδιο φαίνεται να έπαθαν και από την κυρία Αρβελέρ.

Δε φαίνεται να ενθουσιάζει την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ το γεγονός ότι το όνομα της έχει μπει ανάμεσα σε εκείνα που συζητούνται για τη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια. Η διακεκριμένη ακαδημαϊκός απάντησε στη σεναριολογία με χιούμορ λέγοντας πως κάποτε το Σύνταγμα είχε τους Αγανακτισμένους, ενώ "τώρα, αν βάλουμε αυτούς που έχουν ειπωθεί για Πρόεδροι της Δημοκρατίας, δεν φτάνει το Σύνταγμα".

Είπε μάλιστα πως αν η εκλογή του Προέδρου γίνονταν απευθείας από το λαό, θα την ενδιέφερε ένα ενδεχόμενο να διεκδικήσει την Προεδρία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σήμερα. «Ιστορικά στην Ελλάδα αυτοί που είναι στην αντιπολίτευση έρχονται στην συμπολίτευση και καταλαμβάνουν την κυβέρνηση», είπε η κα. Αρβελέρ προβλέποντας πως η επόμενη κυβέρνηση θα είναι του ΣΥΡΙΖΑ.