Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος στη ΝΔ

Προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος στη ΝΔ

Να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις δημοσκοπήσεις επιχειρούν στη Νέα Δημοκρατία και για το λόγο αυτό προετοιμάζουν... εξόρμηση στην επαρχία με όλα τα «βαριά» χαρτιά.

Ντόρα Μπακογιάννη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι μόνο μερικά από τα «γαλάζια» στελέχη που έχει προγραμματιστεί να είναι κεντρικοί ομιλητές σε εκδηλώσεις της ΝΔ σε όλη τη χώρα, με προφανή στόχο να υπάρξει συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά επιστρατεύεται η πρώην υπουργός Εξωτερικών μετά από αρκετά χρόνια, καθώς όπως εκτιμούν στελέχη της Λεωφόρου Συγγρού, είναι κρίσιμο μέχρι την έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου, να έχει μειωθεί σημαντικά η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο παιχνίδι της επικοινωνιακής αντεπίθεσης, μάλιστα, θα μπουν και αρκετά στελέχη της κομματικής οργάνωσης στην επαρχία, τα οποία συμμετείχαν σε ειδικό media training το προηγούμενο διάστημα και πλέον θα αναλάβουν να επικοινωνούν τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο κάθε εβδομάδα.

Σχετικές ειδήσεις