Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

600 εργαζόμενοι έγραψαν στον Δένδια!

600 εργαζόμενοι έγραψαν στον Δένδια!

Ευχαριστήρια επιστολή για την άμεση κίνηση που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας να επιλύσει με πρόσθετη τροπολογία που συζητήθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Βουλή, στο πλαίσιο σχεδίου νόμου του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, απέστειλαν οι 600 εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνος μέσω του σωματείου τους.

«Το Δ.Σ του Σωματείου των Εργαζομένων και οι 600 οικογένειες των Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας εκφράζουμε ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπό σας γιατί παρόλη την ολιγοήμερη παρουσία σας στο υπουργείο Άμυνας καταφέρατε με αποφασιστικότητα να επιλύσετε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από την αποχώρηση της κατασκευάστριας εταιρίας από το πρόγραμμα των Τ.Π.Κ του Πολεμικού Ναυτικού και την συνέχειά του από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας», γράφουν επί λέξει εκ μέρους του σωματείου ο πρόεδρος κ. Θ. Τσούκης και ο γ.γ. κ. Γ. Κακαρούδης.

Πάντως ο υπουργός είχε πει πολύ πριν από την επιστολή αυτή, από το βήμα της Βουλής ότι αποτελεί βασική μέριμνά του η επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν. Τότε είχε επισημάνει ότι η περιπέτεια των εξακοσίων οικογενειών οι οποίες ζουν από τις δραστηριότητες στα ναυπηγεία Ελευσίνος αποτελεί ζήτημα ήθους του πολιτικού συστήματος προς αυτούς τους ανθρώπους του μεροκάματου, ειδικά λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Να θυμίσουμε επίσης ότι κάποιοι άλλοι ήταν εκείνοι που αντιδρούσαν και φώναζαν, χωρίς να καταλαβαίνουν το λόγο, γιατί κατατέθηκε κατεπειγόντως αυτή η τροπολογία...

Σχετικές ειδήσεις