Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Οι φωνές για Συνέδριο αναζωπυρώνονται

Οι φωνές για Συνέδριο αναζωπυρώνονται

Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα δήλωνε πως δεν είναι παντρεμένος με την καρέκλα, άρχισαν να ακούγονται ξανά γαλάζιες φωνές που ζητούν συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας.

Ντόρα Μπακογιάννη και Νικήτας Κακλαμάνης φρόντισαν για ακόμα μία φορά να στείλουν τα μηνύματα τους προς τον 3ο όροφο της Λεωφόρου Συγγρού, όπου οι συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού επιμένουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Χθες (29/3/2015)το πρωί όμως, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών φρόντισε να επαναφέρει το θέμα αμφισβήτησης της ηγεσίας της κεντροδεξιάς, τονίζοντας πως η κεντροδεξιά πρέπει να βρει το βηματισμό της μέσα από ένα ανοιχτό συνέδριο, το οποίο δεν πρέπει να φοβάται ο Α.Σαμαράς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος τόνισε πως αναμένει από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πάρει την απόφαση για ένα ανοιχτό και δημοκρατικό συνέδριο, παρέμβαση που έχει ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως ο αντιπρόεδρος της Βουλής, μετέχει στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο που σχημάτισε ο πρώην Πρωθυπουργός.

Σχετικές ειδήσεις