Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η Αυστραλία δίνει 5 εκατ. βίζες σε νέους μετανάστες

Η Αυστραλία δίνει 5 εκατ. βίζες σε νέους μετανάστες

Πέντε εκατομμύρια βίζες αναμένεται να δώσει φέτος η Αυστραλία σε άτομα που θα έλθουν για διάφορους λόγους στη χώρα, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Οι περισσότερες από τις βίζες αυτές θα δοθούν σε τουρίστες, φοιτητές και άτομα που θα έλθουν να εργαστούν για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σχεδόν δύο εκατομμύρια από αυτούς θα παραμείνουν στην Αυστραλία κάποιο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα ο γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης, Michael Pezzullo, σε ανοδική πορεία βρίσκεται και ο αριθμός των ατόμων που θα έλθουν να εγκατασταθούν στην Αυστραλία ως μετανάστες.

Συνολικά, η Αυστραλία θα δεχθεί φέτος πάνω από 185.000 μετανάστες, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός μεταναστών που έχει δεχθεί η χώρα από το 1969.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αυστραλία πραγματοποιεί, επίσης, εμφανή στροφή στον αριθμό των μεταναστών που δέχεται από την Ευρώπη σε σχέση με αυτούς που φτάνουν στη χώρα από τη νοτιοανατολική Ασία.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις