Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Γιάννης Μοίρας: «Δεν μας πιάνει η λάσπη που μας πετούν»

Γιάννης Μοίρας: «Δεν μας πιάνει η λάσπη που μας πετούν»

«Δεν μας πιάνει η λάσπη που μας πετούν διαπλοκή, ξένα κέντρα, φασίστες και γνωστοί εθνομηδενιστές»

Του Γιάννη Μοίρα, Γενικού Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα κέντρα προπαγάνδας της Διαπλοκής επιχείρησαν να πείσουν προεκλογικά το Λαό ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν καμένο χαρτί, δίχως καμιά ελπίδα επανεκλογής στη Βουλή. Απέτυχαν! Από τα 1,8%, 2,1%, 2,5% κλπ. που μας έδιναν δημοσκοπικά με «πειραγμένες» μετρήσεις (χειραγωγώντας -ωστόσο- ένα κομμάτι της κοινής γνώμης που όντως πείστηκε πώς ψήφος προς εμάς, ήταν χαμένη ψήφος προς ένα κόμμα που δεν εκλέγεται), πετύχαμε ένα 4,8% αφήνοντας πίσω μας το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια η Διαπλοκή επένδυσε στο σενάριο να συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το δημιούργημά της, το Ποτάμι, προκειμένου οι Πρωταγωνιστές της, γνωστοί και ως «εθνικοί εργολάβοι», να εξακολουθήσουν να κάνουν πάρτι σε βάρος της χώρας, του λαού και του δημοσίου συμφέροντος. Απέτυχαν και πάλι! Ο ΣΥΡΙΖΑ σε εμάς είναι που βρήκε τον πλέον φυσικό κι αξιόπιστο αντιμνημονιακό (προερχόμενο από το δημοκρατικό συνταγματικό τόξο) εταίρο.

Τώρα, η Διαπλοκή ισχυριζόμενη πως τάχα εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα κόμμα ακροδεξιό, ρατσιστικό και αντιευρωπαϊκό επιχειρεί αφενός να μας απαξιώσει στα μάτια του πολίτη και ταυτόχρονα να στριμώξει στη γωνιά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή συνεργαζόμαστε.

Στο χορό του ψέματος και της συκοφαντίας έχουν μπει και οι εκπρόσωποι των δανειστών τύπου Σουλτς (μαζί με διάφορες δημοσιογραφικές «ντουντούκες» ανά την Ευρώπη) και θιασώτες του Γερμανικού Ιμπεριαλισμού όπως ο Μάνφρεντ Βέμπερ του ΕΛΚ, πράγματα αναμενόμενα αφού εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε εκείνοι που:

- έχουμε κάνει ξεκάθαρα λόγο για επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.

- έχουμε κάνει ξεκάθαρα λόγο για ξένες Δυνάμεις Κατοχής και Δ’ Οικονομικό Γερμανικό Ράιχ.

- έχουμε εγείρει την ξεκάθαρη θέση για σύγκληση διεθνούς επιτροπής λογιστικού ελέγχου και διαγραφή του επαχθούς κι επονείδιστου χρέους.

- έχουμε προβάλλει την ξεκάθαρη απαίτηση για αποπληρωμή του υπολοίπου της γερμανικής οφειλής του καταναγκαστικού κατοχικού δανείου μαζί με τις λεγόμενες επανορθώσεις.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΜΑΣΤΕ

Η προσπάθειά τους εναντίον μας θα αποβεί και πάλι μάταιη.

Για μία ακόμη φορά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι μόνο θα αντέξουμε την πίεση, τα ψέματα και τη λάσπη και θα μείνουμε όρθιοι και ισχυροί, αλλά θα διαφυλάξουμε τη θέση και το ρόλο μας ως εγγυητές της πολιτικής μετάβασης στη μεταμνημονιακή εποχή και θεματοφύλακες μέσα στη Νέα Διακυβέρνηση αναφορικά με τομείς αιχμής όπως η Εξωτερική Πολιτική, η Πολιτική Άμυνας (την οποία έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος εκπέμποντας από την πρώτη στιγμή μηνύματα ισχύος και στιβαρότητας), Μεταναστευτική Πολιτική, Εκκλησιαστικά, κ.α.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα Κίνημα Πολιτών, ανήκοντες από την ίδρυσή μας στο Αντιμνημονιακό Δημοκρατικό Συνταγματικό Τόξο. Ένα σημαντικό κομμάτι στελεχών, μελών και ψηφοφόρων μας προέρχεται από το κόμμα που άλλοτε ήταν η Νέα Δημοκρατία, πριν τη μεταλλάξει η ομάδα Σαμαρά σε εχθρό της Κοινωνίας, αλλά και των Εθνικών Υποθέσεων (όπως διεφάνη από τη σιωπηρή συνομολογία της έναντι των ισχυρισμών Μάνφρεντ Βέμπερ περί «τουρκικών ακτών στα Ίμια», αλλά και την υπογραφή Σαμαρά στην κατάπτυστη ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ) και ιδεολογικά, σε κάτι εντελώς διαφορετικό, εντελώς ξένο και εντελώς ακραίο συγκριτικά με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Γεώργιου Ράλλη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κώστα Μητσοτάκη, του Μιλτιάδη Έβερτ και του Κώστα Καραμανλή.

Ταυτόχρονα, η συνολική ιδεολογική μας ταυτότητα και το πολιτικό μας προφίλ διαμορφώνεται από ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι στελεχών, μελών και ψηφοφόρων μας που προέρχεται από το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και του «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», καθώς και από την Πατριωτική Αριστερά. Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο πλαίσιο της Εθνικής, Πατριωτικής, Δημοκρατικής Συμμαχίας την οποία αποφασίσαμε στο Πολιτικό Συνέδριό μας, κατεβήκαμε στις εκλογές μαζί σε κοινούς συνδυασμούς με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας του Νίκου Νικολόπουλου, την Πυρίκαυστο Ελλάδα, το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο., με εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς όπως ο Παναγιώτης Σγουρίδης, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής από το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και νυν υφυπουργός Αγροτικών, ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας σήμερα από την Περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης, ο Δαμιανός Βασιλειάδης, γνωστός για τη δράση του στο αντιχουντικό ΠΑΚ (Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα) και συνδιαμορφωτής της ιδρυτικής διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη και υποψήφιός μας στη Β’ Αθηνών. Να σημειωθεί ότι στο Πολιτικό μας Συνέδριο ήρθαν κι έλαβαν το λόγο το ΕΠΑΜ, το Άρδην και ο Γιώργος Καραμπελιάς κ.α.

Σε ότι αφορά τη συνολική πολιτική μας στάση και συμπεριφορά και την καθημερινή μας πρακτική, δεν τίθεται καν λόγος γύρω από το αν ισχύουν τα ψέματα και οι συκοφαντίες των πολιτικών μας αντιπάλων. Για παράδειγμα, η παρουσία της εκπροσώπου μας στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα (http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5584), η δήλωσή της για τα αθώα θύματα (http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5578), η συνάντηση του προέδρου μας Πάνου Καμμένου υπό την ιδιότητα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με την πρέσβη του Ισραήλ και οι δηλώσεις του περί ελληνοϊσραηλινής συνεργασίας (http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A71178) δεν δίνουν έδαφος για καμιά παρανόηση, πόσο μάλλον για ψέματα και συκοφαντίες περί ενός δήθεν «αντισημιτισμού».

Εν κατακλείδι, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πιστοί στο Σύνταγμα και στη Δημοκρατία, ταγμένοι στο Έθνος και την Πατρίδα, αφοσιωμένοι στο Λαό και την Κοινωνία και δεν διακατεχόμαστε από σύνδρομα προκατάληψης ή μισαλλοδοξίας.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ, ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ

Στον αντίποδα…

Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά το οποίο ήταν κάποτε η Νέα Δημοκρατία έχει στις τάξεις της ως πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, πρώην υπουργό Υγείας και νυν «δελφίνο» το Μάκη Βορίδη. Δηλαδή τον…

-παλιό πρόεδρο της νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ που έδινε ομιλίες κάτω από το πορτραίτο το δικτάτορα Παπαδόπουλου.

-αργότερα, πολιτικό τέκνο του πασίγνωστου ακροδεξιού, ρατσιστή, αντιευρωπαϊστή Ζαν Μαρί Λεπέν.

-έναν άνθρωπο που στα νιάτα του έλυνε τις πολιτικές του διαφορές, κουβαλώντας τσεκούρια

-αλλά και αργότερα, στα σαράντα του, ως πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου πίστευε ότι ούτως ή άλλως, τα θέματα λύνονται και πάλι με τσεκούρια (συνημμένο 04).

-Τους κατά καιρούς ισχυρισμούς του Άδωνη Γεωργιάδη που είναι όχι απλά ακροδεξιοί αλλά απολύτως ταυτόσημοι με εκείνους της Χρυσής Αυγής (http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polutechneio-1973-2012-39-chronia-psemata)

Μιλώντας για ρατσιστικά κόμματα και πάλι η σκέψη πηγαίνει στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά εντός του οποίου υπάρχει:

-και πάλι η παρουσία του Βορίδη που ως πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου είχε κάνει σημαία την ξενοφοβία.

-η παρουσία στελεχών του ακροδεξιού σκληρού πυρήνα της ομάδας Σαμαρά (οι αυτοαποκαλούμενοι «σαμαροφύλακες») που ζητούν ακόμη και πογκρόμ σε βάρος γυναικών και ακόμη και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν ρητορικές μίσους, βίας, ρατσισμού και εμφυλιοπολεμικής παράνοιας (http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/38384-emetikh-proklisi-apo-melos-tis-nd-protima-na-katastrafei-i-xora-para-na-epityxei-i-kyvernisi-tsipra).

-η παρουσία των πρωτοπαλίκαρων του Σαμαρά, όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης που έχουν εμφανιστεί πολιτικοί συνήγοροι της δράσης της Χρυσής Αυγής και http://www.dimokratianews.gr/content/12454/%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%AF%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%B6%CE%B1 ), με την οποία διατηρούσαν ισχυρή σχέση και άλλοι στενοί φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού (https://www.youtube.com/watch?v=hovSHDmsZ0Y), τους οποίους ουδέποτε απέπεμψε ο ίδιος, αλλά απλώς παραιτήθηκαν. Ειρήσθω εν παρόδω, είναι γνωστό ότι τα blogs της ομάδας της μονταζιέρας της Συγγρού όπως είναι το Dexi Extrem κάνουν στο Κίνημά μας επιθέσεις από κοινού με την Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιώντας κοινά κείμενα και «υλικό» (λ.χ. φετινή επέτειος Πολυτεχνείου 1. http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/11/blog-post_435.html, 2. http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-polutechneio-zei-kai-odhgei-to-komma-kammenou)

Αλλά και οι ξένοι φίλοι και σύμμαχοι της ΝΔ οι οποίοι βάλλουν κατά του Κινήματός με συκοφαντίες βουλιάζουν μέσα στο βάλτο της δικής τους ιδεολογικής παράδοσης, όπως είναι ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ που προέρχεται από τους Βαυαρούς Χριστιανοκοινωνιστές πρόεδρος των οποίων είχε διατελέσει ο Φρανς Γιόζεφ Στράους, αξιωματικός προπαγάνδας του Χίτλερ στα νιάτα του (http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5594) και βουτηγμένος στα σκάνδαλα πολιτικής διαφθοράς μετέπειτα (http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Josef_Strauss#Lockheed_bribery_scandals) .

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ

Όσο για τον λεγόμενο «αντι-ευρωπαϊσμό», είναι γνωστό ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στέκουμε υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας, αλλά μέσα σε μία Ευρώπη αλληλεγγύης και αλληλοστήριξης των εθνών-κρατών μελών της (που θα διατηρούν και θα εξασκούν την εθνική τους κυριαρχία) όπως ακριβώς την ονειρεύτηκαν οι αρχικοί εμπνευστές της και όχι ένα πολτοποιημένο ομοσπονδοποιημένο σύνολο κρατών και πολιτών δίχως εθνική ή άλλη ταυτότητα η μοίρα του οποίου θα καθορίζεται από ένα διευθυντήριο στις Βρυξέλλες, μία παρασιτική ομάδα τραπεζιτών, το βαρύ γερμανικό κεφάλαιο που ακολουθεί τακτικές Δ’ Ράιχ και πολιτικούς όπως η Μέρκελ και οι γνωστοί ως Μερκελιστές. Μπροστά στις αιτιάσεις και τα επιχειρήματα της σημερινής κυβέρνησης στην οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμμετέχουμε, ο γερμανικός παράγοντας έσπευσε μέσω των εργαλείων του τύπου Handelsblatt να κάνει λόγο για «αγέλη εθνικών κρατών και λαών», βλέπετε τόσο … «σέβονται» οι Γερμανοί τα κράτη-μέλη και τους πολίτες των κρατών-μελών, καθώς και το θεμελιώδες ευρωπαϊκό δικαίωμα της λαϊκής κυριαρχίας όπως εκφράστηκε στη δημοκρατική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου. Εξάλλου, για την Ευρώπη της Μέρκελ και τα προγράμματα δήθεν διάσωσης της Ελλάδας είχε εκφραστεί ανοιχτά και ανενδοίαστα η αρμόδια Οικονομική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου στο πόρισμα της οποίας γράφτηκε ότι αντί να μας οδηγήσουν εταίροι και δανειστές στο κρεβάτι του χειρουργού, μας έβαλαν πάνω στον πάγκο του χασάπη.

Εξάλλου, άλλοι είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν γράψει σελίδες φανατικού αντιευρωπαϊσμού μολονότι σήμερα υποκρίνονται τους δήθεν «ευρωπαϊστές» και επανερχόμαστε και πάλι στον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, πρώην υπουργό Υγείας του κόμματος Σαμαρά και νυν «δελφίνο» Μάκη Βορίδη, ο οποίος στις ευρωεκλογές του 2004 είχε κάνει ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια κατά του ευρώ (συνημμένο 08). Εξάλλου η άποψη Μερκελιστών, ΕΛΚ και Σαμαρά ότι οι εκλογές σε κάθε χώρα και η λαϊκή εντολή εκφραζόμενης διά της ψήφου και η λαϊκή κυριαρχία δεν έχουν καμιά σημασία ως προς την πορεία μίας χώρας είναι μία θέση εξόχως αντιευρωπαϊκή και αντιδημοκρατική (http://nd.gr/deltia-tipou/deltio-typoy-i-anakoinosi-tis-synodoy-ton-igeton-toy-eyropaikoy-laikoy-kommatos ).

ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΑΜΙ

Τέλος, είναι αναμενόμενο να πρωταγωνιστεί στον πόλεμο λάσπης σε βάρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Σταύρος Θεοδωράκης, «Πρωταγωνιστής» του δούρειου ίππου της Διαπλοκής που ακούει στην ονομασία «Το Ποτάμι».

Στους σαθρούς και φαιδρούς ισχυρισμούς του εναντίον μας είχαμε ήδη δώσει ισχυρή απάντηση από την πρώτη στιγμή μέσω της εκπροσώπου μας (http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5571) όπως εξάλλου και στον οπαδό του «Ποταμιού» Σουλτς που είχε έρθει στην Ελλάδα πιστεύοντας πως επισκέπτεται την προ 25/1/2015 αποικία χρέους και χειραγώγησης (http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5573). Σκληρές ήταν και οι τελευταίες δηλώσεις της εκπροσώπου μας, η οποία κατηγόρησε το «Ποτάμι» για «διαφημιστική ρητορική επιπέδου οδοντόκρεμας» και για «πολιτικό μαυραγοριτισμό επιπέδου … Γερούν (Ντάισενμπλουμ) γερά!» (1. http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5611, 2. http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5614)

Πραγματικά καταιγιστικός ως προς το πολιτικό ποιόν και τις πραγματικές προθέσεις του Θεοδωράκη ήταν εξάλλου στη Βουλή και ο ίδιος ο πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος, αποκαλύπτοντας μάλιστα τις «ηγεμονικές» αμοιβές του προέδρου του «Ποταμιού» σε βάρος της ΕΡΤ και του Ελληνικού Δημοσίου με 20.000€ για κάθε εκπομπή (http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5613), υπόθεση την οποία αργότερα επιβεβαίωσε και η κορυφαία τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά (https://www.newsbomb.gr/politikh/parapolitika/story/555256/gkolema-gia-theodoraki-3-ekat-eyro-apo-tin-ert-sigano-moy-potamaki)

Εκείνο που ενοχλεί τον Θεοδωράκη και τους υποστηρικτές του δεν είναι μόνο η διαχρονική σύγκρουση του Πάνου Καμμένου με τον σκληρό πυρήνα της Διαπλοκής, πράγμα που επιβεβαιώθηκε με την θέση του «Ποταμιού» κόντρα στην εξαγγελία για την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (http://topotami.gr/nea/gia-tin-epanidrisi-ton-monadon-michanimaton-anasigkrotisis-moma/), πρωτοβουλία η οποία θίγει τα ιδιωτικά κατασκευαστικά συμφέροντα των «εθνικών εργολάβων» αλλά και οι εθνικές, πατριωτικές, δημοκρατικές μας θέσεις. Το «Ποτάμι» πέρα από ένας δούρειος ίππος συμφερόντων, είναι ένα αμάλγαμα εθνομηδενιστών της αριστεράς του φουά-γκρά, της σαμπάνιας και του «Εκσυγχρονισμού» της Σημιτοκρατίας και υπερφανατικών «Φιλελευθέρων». Όλοι αυτοί μαζί, δεν έχουν διστάσει να παρουσιάσουν το Άγιο Φως ως «σύμβολο ειδωλολατρίας» (Νίκος Δήμου http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=587099), να αντιμετωπίζουν την Αγία Τριάδα και το Έθνος ως έννοιες οι οποίες πρέπει να απαλειφθούν από το Σύνταγμα της Ελλάδας (συνημμένο 09), να κάνουν σκληρά ανόητα αστεία με τους ήρωες του ’21 (συνημμένο 10) και σήμερα, να φτάνουν έως και να στήνουν δημόσια εξέδρα με χλεύη και φωνασκίες υπέρ του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάϊσενμπλουμ και κατά του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη (συνημμένο 11). Όσο για το πόσο δικαιούνται οι άνθρωποι του «Ποταμιού» να μιλούν για ρατσισμούς και άλλα τινά, η απάντηση αναδεικνύεται από τις ίδιες τις πράξεις τους οι οποίες διακρίνονται από συμπλέγματα χυδαιότητας σε βάρος του γυναικείου φύλου (συνημμένο 12), γενικότερη στάση την οποία συστηματικά υιοθετούσαν στις αντιδικίες τους με την νυν πρόεδρο της Βουλής πλειάδα στελεχών του κόμματος Σαμαρά.

Επιγραμματικά αξίζει να διερωτηθεί κανείς. Αλήθεια, αυτά είναι τα κόμματα και οι πολιτικοί που τολμούν να ψεύδονται κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και να μας συκοφαντούν;

Σχετικές ειδήσεις