ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ανδρέα, καλύτερα να σου βγει και το... μάτι!

Ανδρέα, καλύτερα να σου βγει και το... μάτι!

Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά το όνομα, σου έχει βγει εδώ και πολύ καιρό...

Εκτός εαυτού λένε ότι είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, όχι όμως για θέματα που αφορούν το υπουργείο του, ούτε διότι δεν... ενημερώθηκε για να παραβρεθεί στη Δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, αλλά για δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές του επιλογές... Κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Ο υπουργός παιδείας, φέρεται –σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο- να έφτασε στο σημείο να τηλεφωνεί σε αρχισυντάκτες και εκδότες εφημερίδων και sites προκειμένου να «κατεβάσουν» είδηση με την... ξανθιά καλλονή, πρώην παρουσιάστρια που πλέον αποτελεί συνεργάτιδά του στο γραφείο του στο υπουργείο!

Πως ξεκίνησαν όλα;

Πριν από μερικές ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο ορισμένα δημοσιεύματα με υπονοούμενα που αφορούν σε μία εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, μια σέξι τριαντάρα που την εμφάνιζαν να βρίσκεται πολύ κοντά στον υπουργό Παιδείας και σε «εντεταλμένη υπηρεσία».

Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη κυρία κατά καιρούς είχε βρεθεί στο πλάι ισχυρών ανδρών που εντελώς συμπτωματικά, οι περισσότεροι ήταν παντρεμένοι και εξαιρετικά... άτακτοι.

Κάπως έτσι, το ένα δημοσίευμα έφερε το άλλο και στο διαδίκτυο άρχισε να επικρατεί πανικός. Και το αρχικώς ανώνυμο δημοσίευμα για τη σέξι τριαντάρα, έγιναν επώνυμα «δείχνοντας» την Τάνια, δασκάλα στο επάγγελμα και πρώην δημοσιογράφο του STAR. Η συγκεκριμένη κυρία, εργάζεται σήμερα ως... αποσπασμένη στο γραφείο του υπουργού παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, σύμφωνα με τον τίτλο που «σηκώθηκε» η ανάρτηση άλλη ιστοσελίδα: «Η σέξι Τάνια από το δελτίο του STAR στο υπουργικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου ...παίζει μπάλα».

Και με τα δύο κείμενα έγινε χαμός στο διαδίκτυο. Κυρίως, διότι... κακόβουλοι εχθροί του Ανδρέα, επιχείρησαν να τα συνδέσουν μέσω συνειρμών που μοιραία γεννιούνται από τα δύο – φαινομενικά τουλάχιστον– άσχετα δημοσιεύματα.

Κάπου εκεί ξεκίνησε και το... δράμα του Ανδρέα, αφού η είδηση κρίθηκε –προφανώς μετά από διασταύρωσή της- ως άξια αναπαραγωγής από έγκυρη παραπολιτική ιστοσελίδα και ως τέτοια αναδημοσιεύτηκε με τίτλο: «Η σέξι Τάνια στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου!», προφανώς στο σκεπτικό ότι μια είδηση με ροζ υπονοούμενα πάντα «πουλάει» στο διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη... ξεπούλησε και όταν ο κ. Λοβέρδος διαπίστωσε το χαμό που προκλήθηκε με τις «συνεργασίες» του βγήκε από τα ρούχα του και μεταφορικά!

Όπως μάλιστα ακούγεται έντονα στη δημοσιογραφική πιάτσα, τηλεφώνησε αμέσως στο διευθυντή της παραπολιτικής ιστοσελίδας και απαίτησε να «κατέβει» αμέσως το σχετικό δημοσίευμα που στο κάτω - κάτω δεν βασιζόταν σε ρεπορτάζ δικό της, αλλά σε μια απλή αναπαραγωγή.

Ο εκδότης - διευθυντής τελικά κατέβασε την είδηση, αν και φανερά δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Λοβέρδος, χρησιμοποιώντας –κατά τις πληροφορίες- και το πιο ισχυρό... δόντι που διαθέτει για τέτοιες περιπτώσεις.

Το δημοσίευμα εξαφανίστηκε από την παραπολιτική ιστοσελίδα αλλά ουδέποτε πρόκειται να εξαφανιστεί από τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Διότι ήδη η αναπαραγωγή της ιστορίας αυτής έχει απλωθεί στα... βάθη του ελληνικού διαδικτύου και πλέον τα ίχνη της δεν μπορούν να σβηστούν, ούτε με πρωθυπουργική παρέμβαση.

Όπως λέει και ο λαός μας.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα...

Σχετικές ειδήσεις