ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Άσε μας κουκλίτσα μου... με τις απειλές κατά της ζωής σου»

«Άσε μας κουκλίτσα μου... με τις απειλές κατά της ζωής σου»

Η κυρία Λαγκάρντ πουλάει τρέλα με το κιλό - Τα γυρίζει τώρα με τις απειλές κατά της ζωής της.

«Άσε μας κουκλίτσα μου... με τις απειλές κατά της ζωής σου»

H κυρία Λαγκάρντ πουλάει τρέλα με το κιλό!

Αφού προκάλεσε τεράστιο σάλο με τη συνέντευξή της στους Financial Times ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της από Έλληνες και αφού κινητοποίησε ολόκληρο το μηχανισμό του κράτους μεταξύ των οποίων και τον υπουργό Δικαιοσύνης τώρα τα γυρίζει και μας λέει ότι οι δήθεν απειλές κατά της ζωής της ήταν κάποια σχόλια στο facebook!

Μάλιστα έστειλε και απαντητική επιστολή στον Αθανασίου όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οι απειλές, για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Βάσει αυτών, όπως είπε, το ΔΝΤ χρειάστηκε να λάβει μέτρα ασφαλείας και έκτοτε δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

Θα μου πείτε βρίσκει και τα κάνει. Και η συγκεκριμένη κυρία αλλά και οι υπόλοιποι δανειστές μας οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να πετάνε και μια «μπαρούφα» προκειμένου να δημιουργούν κλίμα στην αγορά και στους επενδυτές ότι δήθεν η Ελλάδα δεν είναι ασφαλής χώρα.

Τα ίδια ακριβώς έκαναν και επί διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου με τις κακεντρέχειες που εκστόμιζαν εναντίον των Ελλήνων με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται στα ύψη τα σπρέντς και να κερδίζουν χρήμα τα γεράκια των αγορών.

Για τις απειλές κατά της δικής μας ζωής και αξιοπρέπειας δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει κάποιος Έλληνας πολιτικός;

Ως πότε αυτό το κράτος θα ανέχεται τον δημόσιο εξευτελισμό του ελληνικού λαού από κυρίες που χρυσοπληρώνονται για να παίζουν το ρόλο των τοκογλύφων;

Σχετικές ειδήσεις