ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Χωρίς δουλειά: 3.296.280 - Απασχολούμενοι: 3.591.407, κι όλοι σφυρίζουν αδιάφορα

Χωρίς δουλειά: 3.296.280 - Απασχολούμενοι: 3.591.407, κι όλοι σφυρίζουν αδιάφορα

Η «γενοκτονία» των Ελλήνων είναι γεγονός, αλλά κανείς δεν θέλει να δει κατάματα την πραγματικότητα - Κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι άφαντοι για μήνες - Η Ελλάδα ζει στον... αυτόματο πιλότο, άγνωστο μέχρι πότε!

Οι αριθμοί σοκάρουν. Αυτές τις ημέρες έχει ξεσηκωθεί σάλος στην Ελλάδα για τις γενοκτονιες του παρελθόντος, αλλά περνάει απαρατήτηρητη η οικονομικη γενοκτονια που συντελείται αθόρυβα μέσω του δημογραφικού προβλήματος και λόγω των μνημονίων.

Ο Τσίπρας ασχολείται με τον Φίλη και τον Πανούση, ο Καμμένος πηγαίνει στα νησιά και σηκώνει σημαίες, ο Μεϊμαράκης είναι άφαντος, ο Θεοδωράκης έχει αφήσει τον Θεοχάρη να κάνει αντιπολίτευση και να ασχολείται με το ποιος θα αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων και η χώρα βουλιάζει κάθε μέρα πιο βαθιά στο τέλμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας «σέρνει» στις διαπραγματεύσεις 7 εκατομμύρια ψυχές που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Τους πάει και τους φέρνει χωρίς κανένα αποτέλεσμα και στη συνέχεια ζητάει επιπλέον υπομονή.

Δεν ρώτησε κανέναν πώς ζει την οικογένειά του με τον μισθό των 346 ευρώ... που «θα» τον έφερνε στα 750!

Ο κ. Τσίπρας κακώς πήγε τον Σούλτς μόνο στη Λέσβο.

Έπρεπε να τον πάει στο σπίτι μιας από τις 350.000 οικογένειες που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο και να του δείξει τι βάζουν στην κατσαρόλα το μεσημέρι και πώς πέφτουν το βράδυ για ύπνο στο παγωμένο στρώμα.

Έπρεπε να φέρει τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε να δει πώς πάνε στο σχολείο τα παιδιά των ανέργων, τι παίρνουν μαζί τους για κολατσιό, πώς σφίγγουν στις άδειες φούχτες τους το μέλλον αυτού του ρημάδι του τόπου...