ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η Βασίλισσα Όλγα, ο Τηλεβόας και οι αιχμάλωτοι πολέμου της ΕΡΤ

Η Βασίλισσα Όλγα, ο Τηλεβόας και οι αιχμάλωτοι πολέμου της ΕΡΤ

Λεφτά υπάρχουν! Για τα δικά μας παιδιά... Και φαίνεται ότι μέχρι να φύγουν-γιατί θα φύγουν γρήγορα ή... πολύ γρήγορα- από την εξουσία, οι ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ θα βολέψουν όλα τα δικά τους παιδιά. Μετά λοιπόν τον Τσίπρα που διόρισε με συνοπτικές διαδικασίες την ξαδέλφη του και η Γεροβασίλη, φρόντισε να τακτοποιήσει έναν από τους κολλητούς τους

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Τατσιόπουλο, αρθρογράφο και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας «Τηλεβόας της Άρτας», επί σειρά ετών μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια που πολιτεύεται η Γεροβασίλη (σύμπτωση-σύμπτωση!!!) και μάλιστα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της... βασίλισσας Όλγας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010! Η πρόσληψη του Τατσιόπουλου έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του συμπατριώτη του, πρωθυπουργού!

Πέρα βέβαια από τις προσλήψεις η Γεροβασίλη έχει πλέον... βασιλικές συνήθειες και σε άλλες δραστηριότητες της. Θεωρώντας προφανώς ότι η ΕΡΤ είναι δικό της μαγαζί και οι δημοσιογράφοι «αιχμάλωτοι πολέμου» δεν διστάζει να τους κατακεραυνώνει όταν της κάνουν ερωτήσεις που δεν τη βολεύουν. Αντίθετα όταν βγαίνει στα ιδιωτικά κανάλια, είναι αυτή που βαράει προσοχές... Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Δείτε το συνδυασμό της Όλγας Γεροβασίλη ΕΔΩ