ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν παίζονται: Ψηφοθηρικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με στόχο τους 17άρηδες!

Δεν παίζονται: Ψηφοθηρικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με στόχο τους 17άρηδες!

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι! Προκειμένου να παραμείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, άρχισαν να μοιράζουν δήθεν ευνοϊκές μεταρρυθμίσεις στους νέους ανθρώπους, ως «δωράκια».

Μόλις λίγο διάστημα μετά τις προτάσεις της κυβέρνησης για ενεργοποίηση του δικαιώματος του εκλέγειν ακόμα και στους ανήλικους 17άρηδες πολίτες της χώρας, ο «κοινωνικά ευαίσθητος» Πάνος Καμμένος είπε να «τερματίσει» το όλο ζήτημα: Κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επί τροπολογίας για τους εξεταστές οδηγών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε να δίνεται άδεια οδήγησης σε άτομα ηλικίας 17 ετών, υπό τον όρο ότι στο αυτοκίνητο που οδηγεί ανήλικος θα επιβαίνει και ενήλικος επιβάτης.

Φυσικά, ως κι οι πέτρες αντιλαμβάνονται ότι η κίνηση αυτή δεν γίνεται επειδή ο κυρ-Πάνος αγάπησε αίφνης και σφόδρα τη νεολαία μας. Η όλη ιστορία γίνεται για τον εκλογικό «μπερντέ», για τα ψηφαλάκια, αφού είναι ολοφάνερο πια ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδιώκει να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία.

Και το πράγμα έγινε ακόμη καλύτερο όταν ο πολύς κ. Καμμένος ανέβασε τη φαεινή ιδέα του και στο twitter

Μπράβο, Πάνο μας! Το έκανες και πάλι το θαύμα σου. Ειλικρινά, είναι απίστευτο ότι τόσο εσύ όσο και ο Αλέξης περνάτε τους πιτσιρικάδες για τόσο ανόητους, για να πιστεύετε πως μπορείτε να τους τουμπάρετε με τέτοιες... φαεινές ιδέες!

Λες και τα παιδιά ζουν σε άλλον πλανήτη, και δεν βλέπουν πώς έχετε καταντήσει τη χώρα αυτή...

Ειλικρινά, τι άλλο θα σκεφτείτε εσύ και το δήθεν αριστερό συνεταιράκι σου; Τι άλλο θα κάνετε πια, για να μην χάσετε την όμορφη κι αναπαυτική καρεκλίτσα σας;

Έλεος πια...