ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Όλα για τα... ψηφαλάκια! Η Βάκη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε Ανάσταση με το «ψευδοθαύμα»

Όλα για τα... ψηφαλάκια! Η Βάκη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε Ανάσταση με το «ψευδοθαύμα»

Πόση υποκρισία; Τη Μεγάλη Πέμπτη χλεύαζε την Ορθοδοξία και το Μεγάλο Σάββατο πήγε στην εκκλησία να... ψαρέψει καμιά χριστιανική ψήφο.

Πριν μερικές ημέρες το Newsbomb.gr είχε τονίσει την απαράδεκτη στάση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισαν να δείξουν πόσο «αριστεροί» κατακρίνοντας τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα επικαλούμενοι δήθεν το κόστος.

Όπως είχαμε επισημάνει, οι βουλευτές αυτοί που χλεύαζαν την Ορθοδοξία θα πήγαιναν στις εκκλησίες στον Επιτάφιο και στην Ανάσταση προκειμένου να «τσιμπήσουν» καμία ψήφο.

Τα γεγονότα επιβεβαιώσανε πανηγυρικά τα όσα έγραφε το Newsbomb.gr για την υποκρισία αυτών των ανθρώπων που δήθεν νοιάστηκαν για το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός την ώρα που οι ίδιοι ψηφίσουν μνημόνια με σκληρά αντιλαϊκά μέτρα στη Βουλή.

Την Μεγάλη Πέμπτη η κ. Βάκη είχε συνταχθεί στο πλευρό των συντρόφων της Μπαλαούρα και Καραγιαννίδη, οι οποίοι αμφισβήτησαν το Άγιο Φως, επικαλούμενη, μάλιστα και την αναφορά του Αδαμάντιου Κοραή περί “ψευδοθαύματος”.

«Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Ατακτα, το αποκαλεί "ψευδοθαύμα" που πιστεύουν "ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι' αισχροκέρδειαν"» είχε πει χαρακτηριστικά η Φωτεινή Βάκη.

Tο βράδυ της Ανάστασης, όμως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρέλειψε να σταθεί δίπλα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Κέρκυρα και να ανάψει τη λαμπάδα της όταν ακούστηκε το «Δεύτε λάβετε φως» και το «Χριστός Ανέστη».

Μετά από αυτό αναρωτιόμαστε: Είναι υποκριτές; Είναι τυχοδιώκτες; Το βέβαιο είναι ότι είναι ασεβείς, ανιστόρητοι, προκλητικοί και επικίνδυνοι.

ΥΓ: Όποιος έχει τις... μπάλες και θέλει να αποδείξει ότι είναι αριστερός ας το κάνει στη Βουλή, καταψηφίζοντας τα μνημόνια που γονατίζουν το λαό. Με επιθέσεις κατά της Ορθοδοξίας το μόνο που καταφέρνετε είναι να επιβεβαιώσετε πόσο πολιτικά ρηχοί είστε.

Σχετικές ειδήσεις