Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απαράδεκτες δηλώσεις Βούτση: Οι μαθητικές παρελάσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο (vid)

Newsbomb

Στα χνάρια του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, αλλά και άλλων στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που αντιμετωπίζουν καθετί που αφορά στην Πατρίδα, την Ελληνική Σημαία, την Οικογένεια και την Ορθοδοξία ως έννοιες αναχρονιστικές και επικίνδυνες για τη δήθεν αριστερή πολιτική ορθότητα, κινείται πλέον και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Βούτσης τάχθηκε κατά της διενέργειας των μαθητικών παρελάσεων στις εθνικές επετείους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι και ό,τι καλύτερο» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να γίνει διάλογος για τις παρελάσεις που παίρνουν και στρατιωτικό χαρακτήρα».

Ειλικρινά, τώρα, κύριε Βούτση, τι είναι αυτά που λέτε; Ποιος είναι ο στρατιωτικός χαρακτήρας στις μαθητικές παρελάσεις; Γιατί γίνεστε κι εσείς το ίδιο «αλλεργικός» με τους συναδέλφους σας στην κυβέρνηση σε θέματα όπως οι ημέρες μνήμης και τιμής ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους, για να μπορείτε εσείς και όλοι μας σήμερα να είμαστε ελεύθεροι;

Και κάτι ακόμα κύριε Βούτση: Δεν ξέρουμε εάν το λησμονείτε, αλλά είστε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ενός αμιγώς πολιτειακού θεσμού, τον οποίο καλείστε μέσα από τα λόγια και τις πράξεις σας να προστατεύετε!

Τελικώς, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, τι επιδιώκετε με όλα αυτά τα απαράδεκτα καμώματα; Τι στο καλό σας έχει πιάσει; Γιατί τέτοια εμμονή με ό,τι έχει να κάνει με τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου;

Και λέμε εμμονή, γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτά που επιχειρείτε να περάσετε, αδιαφορώντας ακόμη και για το ανώτερο νομοθετικό κείμενο της χώρας, το Σύνταγμα; Δεν θέλετε την έπαρση της σημαίας, αποτάσσεστε την πρωινή προσευχή, ξινίζετε μούτρα με τα εθνικά σύμβολα, βγάζετε φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα της λέξης «αριστεία» και επιχειρείτε να ισοπεδώσετε τα πάντα στο όνομα μιας δήθεν δικαιότερης κοινωνίας.

Έλεος, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ! Αντί να κοιτάξετε πώς να κάνετε εύκολη τη ζωή των πολιτών που στενάζουν από τις αιματηρές μνημονιακές πολιτικές σας, δημιουργείτε εκ του μη όντος διχαστικά σύνδρομα, παρακινούμενοι από τις δικές σας εμμονές!

Κύριε Τσίπρα, κύριε πρωθυπουργέ, επιτέλους συμμαζέψτε τους επιτελείς σας και βάλτε ένα τέλος σε αυτές τις αήθεις επιθέσεις που προσβάλλουν τον πυρήνα της Δημοκρατίας.