SEX

5 συμβουλές για καλύτερο σεξ από μια... πρώην πορνοσταρ

5 συμβουλές για καλύτερο σεξ από μια... πρώην πορνοσταρ

Η Jenna Jameson στο πλευρό του άντρα γιατί αυτή... ξέρει!

Αν δεν ξέρει η «ιέρεια» του πορνό για την απόλυτη απόλαυση, δεν ξέρει κανείς...

Η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των αισθησιακών ταινιών, η θρυλική Jenna Jameson, είναι η πλέον ειδική στα της κρεβατοκάμαρας...

«Κάν' της σεξουαλικά κομπλιμέντα»

«Πες της σε καθημερινή βάση πόσο υπέροχοι είναι οι γλουτοί της. Ακούγεται στοιχειώδες, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Εμένα μου άλλαξε τη ζωή. Κυκλοφορώ γυμνή και ο σύντροφός μου είναι σε φάση "ω, θεέ μου, είσαι τόσο υπέροχη". Κι αυτό μου δίνει τόση αυτοπεποίθηση όταν κάνω σεξ μαζί του γιατί νιώθω απίστευτα απελευθερωμένη. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, αφοσιώνομαι στη στιγμή. Δεν έχω ανασφάλειες και τα σχετικά. Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν θα έχω τέτοια κολλήματα επειδή είμαι σε καλή φόρμα και γενικά θεωρούμαι ωραία, ωστόσο όλες οι γυναίκες έχουμε τις ίδιες ανασφάλειες. Είναι σημαντικό οπότε να καθησυχάζεις τις γυναίκες σε κάθε επίπεδο, κάθε στιγμή. Ακόμα κι αν τα σχόλιά σου είναι πικάντικα, κάν' τα: η φίλη σου θα το εκτιμήσει».

«Μη μιλάς για την πρώην σου»

«Ποτέ μην αναφέρεσαι στην πρώην σου. Ποτέ ποτέ! Ακόμα κι αν την κράζεις. Μας εκνευρίζει το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα στο μυαλό σου. Μη μιλάς λοιπόν γι' αυτή. Απόφυγέ το με κάθε κόστος. Κι αν προσπαθήσει αυτή να σε κάνει να μιλήσεις για την πρώην σου; Απόφυγέ το και πάλι, γιατί αυτό είναι το τεστ που κάνουμε εμείς τα κορίτσια για να σε δοκιμάσουμε, για να δούμε αν "είναι ακόμα στο μυαλό σου; Σου άλλαξε τη ζωή; Πρέπει να την ανταγωνίζομαι;". Άρα κάνε ό,τι μπορείς για να μη μιλάς για την πρώην σου».

«Πάρε τον χρόνο σου»

«Ξέρω ότι θες να το κάνεις επιτόπου, αλλά πρέπει να περιμένεις. Περίμενε μέχρι το σημείο όπου η γυναίκα θα ικετεύει γι' αυτό. Είναι πολύ σημαντικό. Οι γυναίκες το εκτιμούμε αυτό. Γιατί όταν τελικά συμβεί, είναι φανταστικό. Οπότε, όταν γνωρίζεις μια γυναίκα μην προσπαθείς να τη ρίξεις στο κρεβάτι αμέσως. Περίμενε. Είναι δύσκολο για τον άντρα να περιμένει, αλλά θα εκτιμηθεί δεόντως».

«Μίλα γι' αυτό»

«Κατά τη διάρκεια του σεξ, μίλα της την ώρα που το κάνεις. Πες της πόσο καταπληκτικό είναι, πόσο υπέροχη είναι αυτή και πόσο ωραία μυρίζει. Πες της ότι είναι όπως ακριβώς το φανταζόσουν, πόσο απαλή είναι εκείνη και πως θες να μείνεις για πάντα μαζί της. Στις γυναίκες μας αρέσουν αυτά, τα "τρώμε" πάντα»!

«Aγκάλιασέ τη»

«Μετά το σεξ, αγκάλιασε το κορίτσι σου. Ακόμα κι εμένα που ποτέ δεν μου άρεσε αυτό και πάντα ήμουν η κοπέλα που γύρναγε από την άλλη πλευρά, τώρα λατρεύω τον άντρα που μου δίνει σημασία και με κοιτά στο πρόσωπο μετά το σεξ και μου λέει "ουάου!". Πέρνα απλώς το χέρι σου γύρω της, κοίτα τη στα μάτια, πες της πόσο καταπληκτικό ήταν και κοιμηθείτε αγκαλιά. Δεν πρέπει να υπάρξουν συζητήσεις για πρωινά ξυπνήματα για δουλειά και μην το παίζεις αδιάφορος ότι και καλά δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο για να της αποδείξεις κάτι. Απλά χαλάρωσε. Ξέχνα τι γίνεται στον κόσμο και τι υποχρεώσεις έχεις την επόμενη μέρα. Συνδέσου απλώς μαζί της και κλείσε τα μάτια».

Ακολουθώντας πιστά τα 5 βήματα της Jenna Jameson για το πώς θα την ικανοποιήσεις ολοκληρωτικά, η πορνοστάρ σού υπόσχεται ότι θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου...