ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Super Cup 2023: Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο ημιτελικό

Live Super Cup 2023: Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο ημιτελικό

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Ρόδο, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν.

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ, οι τέσσερις πρώτες ομάδες του προηγούμενου πρωταθλήματος της Basket League, βρίσκονται στη Ρόδο, όπου διεξάγεται το 4ο κατά σειρά Super Cup.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ενώ νωρίτερα ο Ολυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου 84-64 και περιμένει τον αντίπαλό του. Το Σάββατο (30/9), ο «μικρός» τελικός θα αρχίσει στις 17:00, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 20:30.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει σημαντικά προβλήματα στη διοργάνωση, καθώς τραυματίστηκε ο Ντίνος Μήτογλου παραμονή του αγώνα και θα μείνει εκτός για 20 μέρες. Εκτός με ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Απ’ την 12άδα «κόπηκε» ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, μετά από απόφαση του κόουτς των «πράσινων» για το συγκεκριμένο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τον «δικέφαλο» του Βορρά, εκτός είναι ο Σταύρος Σχίζας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα αιμάτωμα στη γάμπα.

Οι αγώνες του Super Cup 2023 μεταδίδονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του δεύτερου ημιτελικού στο Super Cup, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό: