ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: «Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι του ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Euroleague
EUROKINISSI

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι «αιωνίων» για την 29η αγωνιστική της regular season στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό AKTOR, στο ματς που κλέβει την παράσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και είναι ικανό να καθορίσει πολλά.

Η κανονική περίοδος της Euroleague, φτάνει στο τέλος της. Κάθε αγώνας μετράει, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε το ποιες ομάδες θα είναι απ’ ευθείας στα play offs, αλλά κυρίως παραμένουν ανοιχτές τρεις θέσεις πλεονεκτήματος έδρας.

Η… ανάσα της Ευρώπης σταματά, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι «αιωνίων», το οποίο είναι ικανό να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, χωρίς φυσικά να κρίνει οριστικά το παραμικρό.

Το ΣΕΦ φιλοξενεί Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR, σε ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι. Με τους «πράσινους» να έχουν μία νίκη παραπάνω απ’ τους «ερυθρόλευκους», ενώ όποιος νικήσει παίρνει αυτόματα και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Αυτό γιατί το ντέρμπι της πρεμιέρας της διοργάνωσης είχε κριθεί στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι είναι σε περίοδο φόρμας, μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες. Γι’ αυτό κι ελπίζουν πως θα φτάσουν εκείνοι στην τετράδα και στο πλεονέκτημα έδρας. Απ’ την άλλη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει τρεις σερί νίκες και μετά τη διακοπή λόγω κυπέλλου και «παραθύρων», μοιάζει να έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR

Σχετικές ειδήσεις