ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Τέσσερις ομάδες για μια κούπα στο Βελιγράδι! Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Final Four

Euroleague Final Four 2022
Intime

Euroleague: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές και Ολυμπιακός βρίσκονται στο Βελιγράδι με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά από οκτώ «σκληρούς» μήνες, με πολλές δυσκολίες λόγω του κορονοϊού, αλλά κι αλλαγή δεδομένων λόγω της αποβολής των ρωσικών ομάδων, ήρθε η ώρα για τη μεγάλη στιγμή!

Το βράδυ του Σαββάτου (21/5) θα γνωρίζουμε την ομάδα που θα στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης για τη σεζόν 2021/22. Η αρχή, βέβαια, γίνεται σήμερα (19/5) με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών.

Στο μεγάλο «ραντεβού» της «Stark Arena» δεν θα βρίσκεται η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στο Final Four, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (βλ. 20), αλλά θα είναι εκεί η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια (βλ. 10), η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα, η οποία στη 16η συμμετοχή της θα κυνηγήσει το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Η κάτοχος του τίτλου, Αναντολού Εφές θα επιδιώξει να κάνει το «back-to-back», αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει (αρχικά) να επικρατήσει στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στο Final Four για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Η συνέντευξη Τύπου του Final Four

Το πρόγραμμα

Είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που ο τελικός θα διεξαχθεί Σάββατο κι όχι Κυριακή. Το Final Four του Βελιγραδίου θα έχει τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα από τα κανάλια Novasports. Αναλυτικά:

Πέμπτη (19/5)

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές (19:00 - Novasports Prime)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 - Novasports Prime)

Σάββατο (21/5)

Μικρός Τελικός (17:00 - Novasports Prime)

Τελικός (20:00 - Novasports Prime)

Euroleague Final Four
Τα ζευγάρια του Final Foureuroleaguebasketball.net

Το Infographic του Final Four της Euroleague

Euroleague Final Four 2022
To Infographic του Final Four της EuroleagueNewsbomb.gr/Ζωή Κατσιγιάννη

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Final Four – Το Infographic του Newsbomb.gr