ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: «Κολασμένη» υποδοχή για Ρεάλ στο Βελιγράδι - Απειλητικά πανό στους δρόμους (pics)

Euroleague: «Κολασμένη» υποδοχή για Ρεάλ στο Βελιγράδι - Απειλητικά πανό στους δρόμους (pics)

Euroleague: Μπαρούτι… μυρίζει το Game 3 της σειράς της Παρτιζάν με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο φινάλε της δεύτερης αναμέτρησης στην Ισπανία.

Μία νίκη μακριά από το Final 4 της Euroleague βρίσκεται η Παρτιζάν. Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου προηγούνται 2-0 στην σειρά των play offs, έπειτα από το διπλό break στο «Wizink Center», ωστόσο, το φινάλε του Game 2 έχει δυναμιτίσει σε υπερθετικό βαθμό το κλίμα.

Τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά από φάουλ του Σέρχιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ και την αντίδραση του τελευταίου, είχαν συνέχεια με τις ποινές - χάδι που επέβαλλε η διοργανώτρια αρχή, όμως, το θέμα μόνο λήξαν δεν θεωρείται. Μάλιστα, οι φανατικοί της Παρτιζάν εμφανίζονται έτοιμοι για… μάχη στις εξέδρες της «Stark Arena» και έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές της Σερβίας.

Μάλιστα, κατά την άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας είχαν τοποθετηθεί πανό με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο, με αποδέκτες τους παίκτες και την αποστολή της «Βασίλισσας».

«Ήσασταν βασιλιάδες, τώρα θα είστε πόρ@#$», ήταν το μήνυμα που υπήρχε σ’ ένα πανό, ενώ σ’ ένα άλλο, υπήρχε μήνυμα εναντίον του Γκάμπριελ Ντεκ. «Μπάσταρδε Αργεντινέ», έγραψαν οι οπαδοί της Παρτιζάν, αλλά δεν έμειναν εκεί. «Γύφτισσες πόρ@#$. Γ@@@στε τη Ρεάλ!», αναφερόταν σ’ ένα άλλο και στο τελευταίο υπήρχε «βραδινή» απειλή: «Δεν πρόκειται να κοιμηθείτε!».

Πάντως, η Αστυνομία του Βελιγραδίου έσπευσε να τα απομακρύνει γρήγορα και έθεσε σε εφαρμογή «Δρακόντεια» μέτρα για την ασφάλεια των Ισπανών. Η αποστολή της Ρεάλ έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει υπό ισχυρότατη συνοδεία και στον χώρο υπάρχει μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας, με το πλάνο να συνεχίζεται σ’ όλες τις μετακινήσεις της «Βασίλισσας», προς και από την «Stark Arena».

Απόντες από το Game 3 της σειράς, λόγω τιμωρίας από τα σοβαρά επεισόδια θα είναι οι Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ για την Παρτιζάν, με τον πρώτο να «κουβαλά» ποινή δύο αγωνιστικών και μία ο δεύτερος, ενώ για την Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός θα είναι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε που τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές, αλλά και ο Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Σχετικές ειδήσεις