ΜΠΑΣΚΕΤ

Tριήμερο εθνικό πένθος: Και επίσημα τζάμπολ απόψε στον τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Tριήμερο εθνικό πένθος: Και επίσημα τζάμπολ απόψε στον τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime

Κανονικά θα γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός της Basket League, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (15/6, 21:15, ΕΡΤ3) , παρά το τριήμερο εθνικό πένθος, όπως ανακοίνωσε η Γ.Γ.Α.

Το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε η υπηρεσιακή κυβέρνηση λόγω της ναυτικής τραγωδίας στα ανοιχτά της Πύλου, δεν επηρεάζει τον τελικό της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το Game 4 θα διεξαχθεί κανονικά, όπως αναμενόταν, απόψε στο ΟΑΚΑ (15/6, 21:15), με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-1 στις νίκες.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του πως οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν επηρεάζονται, παρά μόνο οι εορταστικές «εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α:

«Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά.

Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου Ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη».

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο παρκέ χωρίς τον Ματέους Πονίτκα, ενώ για τον Ολυμπιακό τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ερωτική εξομολόγηση για την Πάουλα Μπαντόσα - «Είμαστε αδελφές ψυχές»

Αθλητικές μεταδόσεις: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Eurobasket, πού θα δείτε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ» | Το κάλεσμα του Νίκου Παππά στον κόσμο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Πονίτκα οι «πράσινοι» στο Game 4 των τελικών της Basket League