ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξαιρετικό Περιστέρι, εύκολη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Εξαιρετικό Περιστέρι, εύκολη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Στο πλαίσιο του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», το Περιστέρι έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο απέναντι στην ΑΕΚ, επικρατώντας 80-61.

Εντυπωσίασε το Περιστέρι στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας». Οι διοργανωτές επικράτησαν 80-61 της ΑΕΚ, η οποία είχε απουσίες και συγχρόνως κόπωση απ’ το χθεσινό της παιχνίδι με την Κλουζ. Όμως η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη φανέρωσε τα καλά της στοιχεία, τα οποία για την εποχή φέρνουν αισιοδοξία στους φιλάθλους της ομάδας.

Οι Περιστεριώτες είχαν ενέργεια και τρεξίματα, στοιχεία που έκαναν τη διαφορά. Βγάζοντας αρκετούς αιφνιδιασμούς απέναντι στην Ένωση που έδειξε να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων.

Ο «δικέφαλος» άντεξε για ένα δεκάλεπτο και εν συνεχεία η διαφορά… άνοιξε για το Περιστέρι και τα πάντα είχαν κριθεί νωρίς. Η ΑΕΚ πέρα απ’ την κόπωση και τις απουσίες της, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνο καθώς είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή.

Κορυφαίοι ήταν οι Χαντς με 14 πόντους και Ράγκλαντ με 13. Ο Ρένφρο ακολούθησε με 12, ενώ Πουλιανίτης και Κασελάκης έφτασαν τους 10. Για τους ηττημένους, ο Τίλμαν είχε 14 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 41-28, 62-41, 80-61