ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν στη Euroleague: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε μεγάλες προσδοκίες»

Αταμάν στη Euroleague: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε μεγάλες προσδοκίες»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε στην Euroleague για τη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά του με το «τριφύλλι» - «Θα κερδίσουμε ακόμη μια φορά»!

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και γεμάτος επιθυμία για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του με τον Παναθηναϊκό. Ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στο εξωτερικό για υποχρεώσεις της Euroleague, με τον προπονητή των «πράσινων» να γίνεται κεντρικό πρόσωπο στη διοργανώτρια. Μάλιστα του ζήτησαν να παραθέσει τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος κόουτς με το χαμόγελο στα χείλη, μίλησε για τη νέα πρόκληση που έχει με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, τόνισε πως όλη η Ευρώπη είναι περίεργη να δει τους «πράσινους» και έκλεισε με τη γνωστή αισιοδοξία του: «Θα κερδίσουμε»!

Χαρακτηριστικά είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Η αίσθησή μου είναι διαφορετική αυτή τη σεζόν. Είναι κάτι ενθουσιώδες για μένα, να ξεκινάω τη νέα χρονιά με μια νέα ομάδα. Μεγάλοι στόχοι, μεγάλες προσδοκίες με όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ξέρω ότι σε όλη την Ευρώπη είναι περίεργοι για να δουν τον Παναθηναϊκό. Νιώθω καλά, όπως πάντα. Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις. Θα δούμε. Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι θα κερδίσουμε ακόμη μια φορά».