ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Ιωαννίδης: Τα τσιγάρα που έβαλαν οι άνθρωποι του Άρη στο θρυλικό σακάκι του

Γιάννης Ιωαννίδης: Τα τσιγάρα που έβαλαν οι άνθρωποι του Άρη στο θρυλικό σακάκι του
Eurokinissi

Η συμβολική κίνηση της ΚΑΕ Άρης στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για να τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη.

Σε μία εξαιρετική και συμβολική κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Άρης, που τοποθέτησε στο Αλεξάνδρειο μία καρέκλα με το σακάκι και τη φωτογραφία του Γιάννη Ιωαννίδη, για να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου τεχνικού, που βοήθησε τα μέγιστα στη γιγάντωση του συλλόγου τη δεκαετία του '80.

Παράλληλα, μετά την παρουσίαση των ομάδων τόσο οι Κίτρινοι, όσο και ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ τίμησαν τη μνήμη του «Ξανθού», που απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη (4/10).

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και ο Χρήστος Μπαφές από πλευράς Ολυμπιακού παρέδωσαν ειδική πλακέτα στην κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη-Θεοδώρα, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν και αναμνηστική φωτογραφία στο κέντρο του γηπέδου πριν το τζάμπολ, ενώ έπειτα άφησαν και λουλούδια.

Επιπλέον, πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Αυτό που λίγοι πρόσεξαν ήταν πως οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης τοποθέτησαν στο σακάκι του «Ξανθού» δύο από τα αγαπημένα του τσιγάρα. Αυτά που κάπνιζε μανιωδώς στη διάρκεια των αγώνων...