ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πανάθα από σίδερο!»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (10/02)

Αθλητικά πρωτοσέλιδα
Intime News

Διαβάστε τι γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες του Σαββάτου (10/02).

Η μεγάλη νίκη τετράδας του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Euroleague, έχει τον πρώτο λόγο στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (10/2).

Οι «πράσινοι» «κατάπιαν» την αντίπαλο τους στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ, χάνοντας για ένα σουτ τη διαφορά της ήττας στην Πόλη. Το «τριφύλλι» έπαιξε συγκλονιστική άμυνα στη δεύτερη και τρίτη περίοδο, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο επιθετικός οίστρος του Κέντρικ Ναν έκανε τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει αναφορά στην «εποχή Μεντιλίμπαρ» που ξεκινάει στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός έχει περάσει «από κόσκινο» τους παίκτες της ομάδας.

Επίσης, μπορεί κάποιος να διαβάσει για το «πλάνο κορυφής» του Ματίας Αλμέιδα, ενόψει του ντέρμπι «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά και τις λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, αναφορά υπάρχει και για την εθνική ανδρών στο πόλο, η οποία «μασάει σίδερα» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις