ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών

ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών

Ποινή κεκλεισμένων των θυρών για την ΑΕΚ Betsson από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για όσα έγιναν στον αγώνα με το Περιστέρι bwin.

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, με το Περιστέρι, στα Λιόσια.

Την τιμωρία η ΑΕΚ Betsson θα την εκτίσει στον αγώνα με το Λαύριο και η προσεχής αναμέτρηση με το Μαρούσι (1/4) θα διεξαχθεί κανονικά παρουσία κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 26-3-2024».

Σχετικές ειδήσεις