ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Το πρόγραμμα της σειράς των Μπακς με τους Πέισερς - Αγωνία για Αντετοκούνμπο

NBA: Το πρόγραμμα της σειράς των Μπακς με τους Πέισερς - Αγωνία για Αντετοκούνμπο
EPA/ERIK S. LESSER, ΑΜΠΕ

NBA: Το πλήρες πρόγραμμα της σειράς των Μπακς με τους Πέισερς στα play offs ανακοινώθηκε και επίσημα από τη λίγκα.

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η ομάδα του Μιλγουόκι γνώρισε βαριά ήττα από τους Μάτζικ στο Ορλάντο με αποτέλεσμα να πέσει στην 3η θέση της Ανατολής, έπειτα από τη νίκη των Νικς επί των Μπουλς. Έτσι, οι Μπακς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των play offs της περιφέρειάς τους, τους Ιντιάνα Πέισερς.

Τα δύο πρώτα ματς της σειράς θα διεξαχθούν στο «Fiserv Forum» του Μιλγουόκι, αφού τα «Ελάφια» έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Η αυλαία θα ανοίξει τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/04) στις 02:00 και το δεύτερο ματς θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (24/04) στις 03:30.

Στην συνέχεια, η σειρά θα μεταφερθεί στην Ιντιάνα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/04) στις 00:30 και το Game 4 θα γίνει τα ξημερώματα της μεθεπόμενης Δευτέρας (29/04) στις 02:00. Σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότερα ματς για να βγει ο νικητής από το ζευγάρι των Μπακς με τους Πέισερς θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Αγωνία για Αντετοκούνμπο

Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 1 της σειράς με τους Πέισερς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα και υποβάλλεται σε καθημερινή και συνεχόμενη θεραπεία για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Πάντως, αμφίβολος είναι και ο Ντάμιαν Λίλαρντ, μια και ο Αμερικάνος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (16/04) λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα και τους προσαγωγούς. Ωστόσο, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο έτερος άσος των Μπακς δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Σχετικές ειδήσεις