ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Αγωνία για Παπανικολάου και Ουόκαπ

Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Αγωνία για Παπανικολάου και Ουόκαπ
Eurokinissi

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Διπλός «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγες μέρες πριν το Game 1 στα play offs της Euroleague.

Το βράδυ της Τετάρτης (24/04) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», καθώς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα της σειράς την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν το πλεονέκτημα και για τον λόγο αυτό, τα δύο πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν επί ισπανικού εδάφους.

Ωστόσο, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των Πειραιωτών για τη Βαρκελώνη, προέκυψαν δύο σημαντικά προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας κόουτς είδε τον Κώστα Παπανικολάου να μην μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και την Τρίτη (23/04) θα φανεί ακριβώς αν θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Το δεύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Τόμας Ουόκαπ. Ο Τεξανός γκαρντ αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα μέσα της προπόνησης της Δευτέρας (22/04) καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ούτως ώστε να γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όσο και ο διεθνής γκαρντ αναμένεται να βρίσκονται στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Ισπανία και την πρωτεύουσα της Καταλωνίας, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο ματς της σειράς.

Σχετικές ειδήσεις