ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάτερος: «Θα προκρινόμασταν εύκολα»

Πάτερος: «Θα προκρινόμασταν εύκολα»
Την Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τετάρτη αύριο (2/2) ο Ολυμπιακός, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής...

Την Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τετάρτη αύριο (2/2) ο Ολυμπιακός, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, του Γ’ Ομίλου της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση αφού έχουν χάσει απ’ όλους. Σίγουρα ο όμιλος είναι δύσκολος, αλλά και τα προβλήματα του Ολυμπιακού πολλά. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Πάτερου, στο Οnsports: «Αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα, που ταλανίζουν την ομάδα, θα προκρινόμασταν στην επόμενη φάση και εύκολα. Και πέρυσι και φέτος».

Στην αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας, Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος επεσήμανε ότι υπάρχει και το γόητρο της ομάδας και αναζητά μια νίκη, απέναντι στους Καταλανούς: «Θέλουμε να κλείσουμε την παρουσία μας στη φετινή Ευρωλίγκα με μια νίκη. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι της δυναμικής της Μλάντοστ και της Παρτιζάν, είναι στα μέτρα μας και πιστεύω πως μπορούμε να ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο τη χρονιά στην Ευρώπη».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν φυσικό να αναφερθεί και στα προβλήματα της ομάδας: «Βέβαια το μυαλό όλων μας βρίσκεται στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και έχουμε αναλωθεί όλη τη σεζόν. Από την άλλη όμως είμαστε αθλητές, περισσότερο παίζουμε για αυτό που αγαπάμε, αλλά όταν είμαστε σε μια ομάδα με το μέγεθος του Ολυμπιακού, όταν μπαίνουμε στο νερό παίζουμε για να κερδίσουμε και αποδίδουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι καλή, δεν ξέρουμε τι θα γίνει και τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά υπάρχει και το γόητρο, οι σχέσεις μεταξύ μας των παικτών καλές, παίζουμε καλά και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο».