ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπάζογλου: «Δεν έκανα πισωγύρισμα»

Παπάζογλου: «Δεν έκανα πισωγύρισμα»
Για τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, μίλησε ο Θανάσης Παπάζογλου στο...

Για τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, μίλησε ο Θανάσης Παπάζογλου στο «arcadia-sports». «Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι παιχνίδια. Αυτό μου λείπει. Θεωρώ ότι στον Αστέρα θα έχω τις ευκαιρίες. Δεν έκανα πισωγύρισμα με αυτή μου την απόφαση. Κάθε άλλο. Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος γι΄αυτή την επιλογή μου. Θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Μίλησα με τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος με πιστεύει, αλλά και με τους ανθρώπους του Αστέρα, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα. Έτσι, λοιπόν, πήρα την απόφαση και κατέβηκα στην Τρίπολη».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην αρκαδική ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν, απάντησε: «Γιατί όχι; Όμως εξαρτάται από την πορεία που θα κάνω. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να τελειώσει η χρονιά με το καλό και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους».

Και για το αν νιώθει πικρία που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τη ζωή. Κοίταξα το δικό μου καλό και, από τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ δεν έπαιρνα ευκαιρίες, αποφάσισα να φύγω».

Στο τέλος αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας για να παραμείνει στην κατηγορία: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι σοβαρός. Παίκτες έχει, υλικό έχει, προπονητή έχει, διοίκηση έχει και αυτό που πρέπει είναι να έχει και το 100% των παικτών του σε κάθε αγώνα. Κάθε ματς είναι τελικός».