ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξάφνιασε η απόφαση για Μπέλιτς

Ξάφνιασε η απόφαση για Μπέλιτς
Από τα σύννεφα έπεσαν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Πανιωνίου στο άκουσμα της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών...

Από τα σύννεφα έπεσαν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Πανιωνίου στο άκουσμα της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, η οποία δικαίωσε τον Τόμας Μπέλιτς κάνοντας δεκτή την προσφυγή του.
Όπως προκύπτει από κύκλους της διοίκησης του Nεοσμυρνιώτικου συλλόγου, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θ’ ασκηθεί έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, αυτό θα γίνει ωστόσο, μόλις πάρουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» το σκεπτικό της απόφασης. Στο «στρατόπεδο» του Πανιωνίου μάλιστα, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης θα δικαιωθεί μετά την έφεση.
Στο μεταξύ, στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ (εντός έδρας) και την ΑΕΚ (εκτός έδρας) αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών λόγω συμπλήρωσης εφτά κίτρινων καρτών, ο Μάρτιν Λάτκα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία του Πανιωνίου για την προσεχή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (6/2), αυτή θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο, Τετάρτη (2/2), με προπόνηση στις 11:00 στο «Απήλιον». Σήμερα (1/1/) ο Τάκης Λεμονής άφησε ελεύθερους τους παίκτες του προκειμένου να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Χθες, Δευτέρα (31/1), εξάλλου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου. Το «παρών» έδωσαν διοικητικοί παράγοντες, αθλητές, αλλά και φίλοι του Nεοσμυρνιώτικου συλλόγου.