ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζεμπούρ: «Ελπίζω να σκοράρω»

Τζεμπούρ: «Ελπίζω να σκοράρω»
Ο Ράφικ Τζεμπούρ με δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό ενώ εξέφρασε την ελπίδα του να σκοράρει...

Ο Ράφικ Τζεμπούρ με δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό ενώ εξέφρασε την ελπίδα του να σκοράρει στην Τούμπα.

«Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω στην Τούμπα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος που έχουμε βάλει. Έτσι, θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, για να καταφέρουμε να τον εκπληρώσουμε», δήλωσε αρχικά ο «τρομοκράτης» στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Για το αν θα αγωνιστεί ως βασικός στην Τούμπα την Τετάρτη (02/02): «Θα δούμε. Δεν το ξέρω ακόμη αυτό. Πάντως, είμαι καλά. Αισθάνομαι καλά για να μπορέσω να παίξω και βασικός αν χρειαστεί».

Για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην παρθενική του εμφάνιση στο Βόλο: «Πραγματικά η υποδοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική, εντυπωσιακή, απίστευτη! Ότι κι αν πω είναι λίγο. Ειλικρινά, αισθάνθηκα ανατριχίλα όταν άκουσα του φιλάθλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά μου και τους ευχαριστώ. Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα».

Τέλος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε καμία επιλογή από το να πάμε στην Τούμπα και να νικήσουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας».