ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιρίλο: «Πανευτυχείς για την πρόκριση»

Τσιρίλο: «Πανευτυχείς για την πρόκριση»
Δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Μπρούνο Τσιρίλο...

Δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ μίλησε και για την κίνηση συμπαράστασης προς τον Κοντρέρας.
«Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι Θέλαμε την πρόκριση στα ημιτελικά και αξίζαμε την νίκη. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλη ευκαιρία. Οπότε αξίζαμε την πρόκριση στα ημιτελικά», τόνισε αρχικά ο Ιταλός αμυντικός, ενώ αναφερόμενος στη φανέλα του Κοντρέρας που αφιέρωσαν το γκολ οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Ήταν μια άσχημη στιγμή γι’ αυτό γιατί είχε τον χαμό του πατέρα του. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε περισσότερο για τον συμπαίκτη μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε πανευτυχείς. Δεν κοιτάζω τον αντίπαλο. Κοιτάζω τον ΠΑΟΚ και όχι πως θα παίξει ο αντίπαλος και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση». Σε ερώτηση για το άλλο ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, απάντησε: «Έχει μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ να περάσει στα ημιτελικά. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για την άδεια Τούμπα είπε: «Ήταν κρίμα που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο. Φανταστείτε τι θα γινόταν με γεμάτη την Τούμπα. Παίξαμε πολύ κοντά στην γραμμή. Παίξαμε αποτελεσματικά και καλά στην άμυνα και γι’ αυτό είχαμε το αποτέλεσμα».

Τέλος, για τα νεύρα στο παιχνίδι, ο Τσιρίλο επισήμανε: «Ίσως περισσότερο εκνευρισμένοι ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού γιατί ήθελαν το παιχνίδι».