ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίθεση σε Παμπορίδη!

Επίθεση σε Παμπορίδη!
Οι επιθέσεις σε διαιτητές τείνουν να πάρουν τη μορφή… επιδημίας. Είχαμε νέα επίθεση σε ρέφερι και συγκεκριμένα στον Βασίλη Παμπορίδη...

Οι επιθέσεις σε διαιτητές τείνουν να πάρουν τη μορφή… επιδημίας. Είχαμε νέα επίθεση σε ρέφερι και συγκεκριμένα στον Βασίλη Παμπορίδη, σε τοπικό αγώνα πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, χωρίς όμως να τραυματιστεί ο ίδιος, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου.

Ο διεθνής διαιτητής, λόγω της τιμωρίας του στη Σούπερ Λίγκα, διηύθυνε το τοπικό παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία ανάμεσα στον Απόλλωνα Μαυρονερίου και στον Απόλλωνα Πευκοδάσους. Κάποια στιγμή περίπου 30 οπαδοί που φέρανε διακριτικά του Αρη (φανέλες του Λαζαρίδη και του Κόκε), αφού τον έβρισαν χυδαία από την εξέδρα, μετά το τέλος του ματς τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.
Ο διαιτητής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία πήγε στο σημείο όταν οι δράστες της επίθεσης είχαν φύγει. Προηγουμένως, είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο του Παμπορίδη (υπολογίζονται σε 6.000 ευρώ), σπάζοντας τζάμια και χαράσσοντας τη λέξη Άρης.
Η αστυνομία, υποψιάζεται ότι οι δράστες είναι από το σύνδεσμο του Άρη στο Πολύκαστρο.