ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κινήσεις εντυπωσιασμού τα περί προσφυγής σε FIFA και UEFA»

«Κινήσεις εντυπωσιασμού τα περί προσφυγής σε FIFA και UEFA»
Οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό θεωρούν ανούσιες τις κινήσεις που έχει...

Οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό θεωρούν ανούσιες τις κινήσεις που έχει εξαγγείλει ο Παναθηναϊκός για τα περί προσφυγής σε FIFA και UEFA.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι οποιοσδήποτε φάκελος πάει στην Ευρωπαϊκή ή την Παγκόσμια Ομοσπονδία θα επιστραφεί στην ΕΠΟ. Όσον αφορά την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Σούπερ Λίγκα, δεν θεωρούν ότι η πλειοψηφία των υπολοίπων ΠΑΕ του πρωταθλήματος θα συνταχθεί με τον Παναθηναϊκό, ώστε να εκπέσει από το αξίωμα του προέδρου ο Μαρινάκης.

Για το θέμα της διαιτησίας τονίζουν: «Αν ο Παναθηναϊκός θέλει τη διαγραφή του Καλόπουλου, των βοηθών και του παρατηρητή, πρέπει να θέλει και τη διαγραφή όλων των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών που έχουν κάνει σφάλματα από την πρώτη αγωνιστική»

Σε ότι έχει να κάνει για το φάκελο που ετοιμάζει να δώσει ο Τζιμπρίλ Σισέ στην UEFA, τα σχόλια από τον Πειραιά αναφέρουν: «Θα ήταν πιο αξιόπιστος αν έλεγε βαρβάρους και τους οπαδούς της ομάδας του που είχαν μπει στο γήπεδο και κυνηγούσαν τους συμπαίκτες του. Αν το είχε κάνει, θα δικαιούταν διά να ομιλεί».

Να σημειωθεί ότι θετική είναι η εικόνα για τους Κατσουράνη και Καραγκούνη και δη για τις δηλώσεις που έκαναν για να πέσουν οι τόνοι και από τις δυο πλευρές.