ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλίες σε Νέα Σμύρνη και Λάρισα

Ισοπαλίες σε Νέα Σμύρνη και Λάρισα
Τέλος των παιχνιδιών σε Νέα Σμύρνη και Λάρισα. Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα καθώς έφερε 1-1 με τον Πανιώνιο...

Τέλος των παιχνιδιών σε Νέα Σμύρνη και Λάρισα.
Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα καθώς έφερε 1-1 με τον Πανιώνιο.

Λάρισα και Άρης ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

72' - Κόκκινη κάρτα για τον Ριέρα. Ο Ισπανός έβαλε τρικλοποδιά εκτός φάσης στον Kοντοέ ο οποίος έπεσε στην συνέχεια θεαματικά κάτω. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντουντού έκανε μια κεφαλιά, ο Κοντοές απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να υποστηρίζουν πως ο παίκτης του Πανιώνιου ήταν μέσα στο τέρμα. Με δέκα πάικτες ο Ολυμπιακός.

68' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Σκόρερ ο Σβέρκος. Ο Μοδεστό προσπάθησε να διώξει την μπάλα, ενώ ήταν δίπλα του ο Σβέρκος, η μπάλα χτύπησε καταλάθος στο κεφάλι του επιθετικού του Πανιωνίου πέρασε πάνω από τον Πάρντο και κατέληξε στα δίχτυα

58' - Φάουλ - βολίδα του Ριέρα, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Μάχο.

49' - Κεφαλιά από τον Λάτκα η μπάλα έφυγε άουτ.

ENAΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΤΕΛΟΣ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

43' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Σκόρερ ο Μιραλάς. Ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα με τον Ριέρα, αυτός έδωσε στον Μιραλάς ο οποίος με ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μάχο και την έστειλε στα δίχτυα.

31' - Σουτ του Μιραλάς στο ύψος του πέναλτι, η μπάλα ψηλά άουτ.

24' - Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παίζει έδω και 3 λεπτά με αιμορραγία χωρίς να τον έχει αντιληφτεί ο Παμπορίδης!

23' - Σουτ του Μιραλάς από μακριά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

20' - Σουτ του Γουνδουλάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

13' - Ο Μιραλάς έκανε με τον Φουστέρ το 1-2, μπήκε ο Βέλγος στην περιοχή, έκανε το πλασέ η μπάλα αποκρούστηκε, χτύπησε και πάλι πάνω στον Μιραλάς και κατέληξε άουτ.

11' - Απευθείας εκτέλεση του φάουλ από τον Μπάλαμπαν από πλάγια αριστερά, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Πάρντο.

2' - Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα από αριστερά μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να κάνει την σέντρα, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ντουντού, Ριέρα, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 2-2

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90'+4' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ! Δυνατό σουτ του Ρομέου έξω από την περιοχή, ο Σηφάκης βρίσκει την μπάλα, αλλά δεν μπορεί να αποσωβήσει το γκολ.

90' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Μπομπαντίγια παίρνει την μπάλα, κάνει κίνηση έξω από την περιοχή, σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Ταλ και ξεγελάει τον Τσοντοφάλσκι, καταλήγοντας στα δίχτυα του από την άλλη πλευρά της εστίας.

82' - Ωραίο γυριστό του Κουζέν, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Σηφάκη.

72' - Σουτ του Τσιμπάμπα από αριστερά αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

68' - Σέντρα του Πανκράτ από δεξιά, ο Τσιμπάμπα προσπαθεί να νικήσει τον Σηφάκη με σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά, πάνω από τα δοκάρια.

59' - Δυνατό μακρινό σουτ του Ρομέου, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

54' - Δυνατό σουτ του Φατί έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσοντοφάλσκι.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΤΕΛΟΣ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45'+2' - Εκτέλεση φάουλ του Μετίν, από κόντρες η μπάλα φτάνει στον Ιγκλέσιας, που από κοντά δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

45' - Φάουλ εκτέλεσε ο Νέτο, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Τσοντοφάλσκι.

37' - ΔΟΚΑΡΙ για τη Λάρισα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρομέου. Η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια καταλήγει άουτ.

34' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Σκόρερ ο Περέιρα. Φοβερό σουτ του Περέιρα από πολύ μακριά, ο Τσοντοφάλσκι δεν μπορεί να απομακρύνει και ο Άρης ισοφαρίζει σε 1-1.

28' - Σουτ του Μπομπαντίγια μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Ταλ και καταλήγει κόρνερ.

21' - Σουτ του Μενδρινού έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσοντοφάλσκι.

18' - Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σέντρα από αριστερά, ο Τσιμπάμπα πετάγεται μπροστά από τους αμυντικούς του Άρη, αλλά χάνει την κεφαλιά εξ επαφής!

14' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ! Σκόρερ ο Κουζέν. Σέντρα του Μετίν από αριστερά, βρίσκει αμαρκάριστο τον Κουζέν, που παίρνει την κεφαλιά από κοντά, ο Σηφάκης αποκρούει, αλλά ο επιθετικός της ΑΕΛ παίρνει το ριμπάουντ και με προβολή κάνει το 1-0.

10' - Τίποτα το αξιόλογο στον αγώνα μέχρι στιγμής.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου):Τσοντοφάλσκι, Μελλίσης, Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπάκαρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρομέου, Τσιμπάμπα

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος):Σηφάκης, Νέτο, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός, Παπαζαχαρίας, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Περέιρα, Βαγγέλη