ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάχαλο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ!

Μπάχαλο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ!
Η ένταση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν εκτονώθηκε ούτε μετά το ΔΣ της ΕΠΟ τη Δευτέρα (28/02). Οι παράγοντες του ελληνικού...

Η ένταση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν εκτονώθηκε ούτε μετά το ΔΣ της ΕΠΟ τη Δευτέρα (28/02).
Οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας με κοινή συνισταμένη την… εκτόνωση της κατάστασης ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Superleague και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «παρών» και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε… έριξε λάδι στη φωτιά.
«Ο Παναθηναϊκός με αυτά που κάνει δυσφημεί το ποδόσφαιρο, μεταφέροντάς τα στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ. Διαμαρτύρεται και είναι η ομάδα με τα περισσότερα επεισόδια»,
φέρεται να είπε αρχικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και πρόσθεσε:
«Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος από αυτόν του Παναθηναϊκού. Πώς να τους ελέγξω; Τι θέλετε να τον βγάλω και εγώ έξω, στο δρόμο; Κακώς βγήκε η ανακοίνωση για τις ποινές των διαιτητών του ντέρμπι. Είδαμε ότι με αυτόν τον τρόπο φοβήθηκαν και είχαμε διαιτησίες, όπως αυτές του Τσινιάρη και του Παμπορίδη».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρής, αποχωρώντας επιβεβαίωσε τις ενστάσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στις κινήσεις των «πρασίνων» και έκανε λόγο για αβάσιμες κατηγορίες από την πλευρά του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών.
«Δεν ήταν πολύ καλό το κλίμα με τον κ. Μαρινάκη από τη στιγμή που μας κατηγόρησε για αδιαφορία προς την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου»,
είπε αρχικά ο Τζόνι Βεκρής και πρόσθεσε:
«Αυτό δεν ισχύει φυσικά και θα πω αυτό που είπε και ο κ. Γόντικας. Από κατήγοροι θα βρεθούμε στο τέλος κατηγορούμενοι. Νομίζω ότι τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο τα λένε όλα».

Tο ΔΣ είναι ακόμα σε εξέλιξη και έχουν αποχωρήσει ο πρόεδρος της ΚΕΔ Κύρος Βασσάρας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης - χωρίς να προβεί σε δηλώσεις - και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Τζόνι Βεκρής.