ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο εβδομάδες έξω ο Ραούλ Μπράβο

Δύο εβδομάδες έξω ο Ραούλ Μπράβο
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που τραυματίστηκαν αυτό το σαββατοκύριακο. Ο Ραούλ...

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που τραυματίστηκαν αυτό το σαββατοκύριακο. Ο Ραούλ Μπράβο αποχώρησε τραυματίας από τον χτεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο και όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί μια πρώτου βαθμού μυϊκή ρήξη στον αριστερό δικέφαλο μηριαίου. Ετσι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δεκαπέντε ημερών.

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης προπόνησης. Όπως φάνηκε δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Σουηδός αμυντικός έχει μια διάταση σε έναν μυ και το αν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασής του μέσα στην εβδομάδα.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Πανιώνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί.