ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύψεις Βοργιά...

Αποκαλύψεις Βοργιά...
Όλες τις τηλεφωνικές του συνομιλίες καταγράφει ο Γιώργος Δαλούκας, το τελευταίο εξάμηνο, όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Βοργιάς....

Όλες τις τηλεφωνικές του συνομιλίες καταγράφει ο Γιώργος Δαλούκας, το τελευταίο εξάμηνο, όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Βοργιάς.

Στην αποκάλυψη πως ο Γιώργος Δαλούκας καταγράφει όλες τις τηλεφωνικές του συνομιλίες το τελευταίο εξάμηνο, προέβη με σημερινές του δηλώσεις στον FM100 ο Σωτήρης Βοργιάς.
Ο πρώην διαιτητής και ένας εκ των βασικών μαρτύρων της υπόθεσης με τις κασέτες, τόνισε σχετικά: «Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται».
Παράλληλα, ο Βοργιάς κατήγγειλε πως ο αποκαλούμενος και ως «νέος παραγκάρχης», στη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε απειλήσει ευθέως το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπύρο Παπαδάκο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β’ Εθνική.

Τέλος, στη συνέντευξη του, ο παλαίμαχος ρέφερι, τόνισε πως σε μια τρίτη κασέτα, την οποία έχει ακούσει, μπλέκονται νέα πρόσωπα στην υπόθεση. Όπως αναφέρθηκε μάλιστα, υπάρχουν άλλες 17 κασέτες(!) με ύποπτες συνομιλίες.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο το υλικό που έχει στη διάθεσή του, ωστόσο δεν θα το κάνει διότι η προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει είναι μυστική.

onsports.gr