ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ώρα των "Δικεφάλων"

Η ώρα των "Δικεφάλων"
Να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επιθυμούν...

Οι δύο «δικέφαλοι αετοί», μετά το 0-0 του ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό, έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, τους οποίους καλούνται να κλείσουν το βράδυ της Τετάρτης (16/03, 21:00), αυτή τη φορά στην Τούμπα.

Για ακόμη μια φορά, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για νέο sold out, θέλοντας να δώσουν και αυτοί από την πλευρά τους ώθηση στην ομάδα τους.

Τα σχέδια του Χάβου

Πάνοπλος θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Χάβο να προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με το δοκιμασμένο 4-5-1.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Τσιρίλο, Κοντρέρας και στα άκρα οι Σνάουτσνερ (δεξιά) και Λίνο (αριστερά).

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία με τον Ίβιτς πιο μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μουσλίμοβιτς με τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Βιεϊρίνια στα αριστερά.

Τα πλάνα του Χιμένεθ

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί και η Ένωση. Σχήμα 4-4 2 με ρόμβο στο χώρο του κέντρου επιλέγει και πάλι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τους Δέλλα και Ματέος στο κέντρο της άμυνας, με τους Γεωργέα και Καράμπελα στα δεξιά και τα αριστερά, αντίστοιχα.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ντιόπ, οι Μίτσελ και Μάκος πιο μπροστά του και στα πλάγια, με τον Γκερέιρο σε ρόλο επιτελικού χαφ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου οι Μπλάνκο και Σκόκο.