ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Επιστρατεύονται» οι ιταλοί για το Μακάμπι - Ολυμπιακός

«Επιστρατεύονται» οι ιταλοί για το Μακάμπι - Ολυμπιακός
Με την κλήση υπόπτων ολοκληρώνεται η έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα κ.Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου για τον φάκελο...

Με την κλήση υπόπτων ολοκληρώνεται η έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα κ.Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου για τον φάκελο της υπόθεσης του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατά ανοιχτή την δικογραφία του αγώνα για τα προκριματικά του Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι, για το οποίο και θα ζητηθεί μέσω της δικαστικής συνδρομής από τις ιταλικές δικαστικές αρχές να κληθεί προς κατάθεση ο διαιτητής Λούκα Μπάντι.
Το σκέλος αυτό της υπόθεσης θα παραμείνει ανοιχτό και θα συνενωθεί με τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια περί παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων στην Football League. Την συγκεκριμένη δικογραφία θα χειριστεί ο επίκουρος αθλητικός εισαγγελέας κ.Στέφανος Μπαξεβάνης.

Σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες εντός της εβδομάδας, για την υπόθεση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου, ένα πρόσωπο για το οποίο προκύπτουν ενδείξεις διάπραξης συγκεκριμένου αδικήματος.
Πάντως, κατά τις ίδιες πηγές, δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της δωροδοκίας του διαιτητή Δαλούκα, ωστόσο, ερευνώνται οι ισχυρισμοί του Αλέξη Κούγια περί απόπειρας εκβιασμού του διαιτητή.