ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαϊστόροβιτς: «Να προσέξουμε Μήτρογλου και Μπάλαμπαν»

Μαϊστόροβιτς: «Να προσέξουμε Μήτρογλου και Μπάλαμπαν»
Να επιστήσουν την προσοχή τους στους Κώστα Μήτρογλου και Μπόσκο Μπάλαμπαν προέτρεψε τους συμπαίκτες του...

Να επιστήσουν την προσοχή τους στους Κώστα Μήτρογλου και Μπόσκο Μπάλαμπαν προέτρεψε τους συμπαίκτες του, ο κεντρικός αμυντικός της Κέρκυρας, Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή.

Ο αμυντικός των Φαιάκων μίλησε, τόσο για την προηγούμενη ομάδα του, όσο και για το κυριακάτικο ματς, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την παραμονή των δυο συλλόγων στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαϊστόροβιτς στην εφημερίδα «Εξέδρα»:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Σίγουρα βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Η νίκη θα μας βοηθήσει να ανασάνουμε και να είμαστε καλύτερα στη συνέχεια.

Η τωρινή ομάδα του Πανιωνίου έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με την ομάδα στην οποία αγωνιζόμουν εγώ. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως τότε παίζαμε για την Ευρώπη και τα πλέι οφ, ενώ τώρα ο Πανιώνιος παλεύει να σωθεί».

Για τη θητεία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Δεν θέλω να πω πως τότε ήμασταν καλύτερη ομάδα. Θα πω απλά, πως ήμασταν τελείως διαφορετική. Άλλοι παίκτες, άλλοι προπονητές, άλλοι παράγοντες».

Για το ποιους παίκτες του Πανιώνιου ξεχωρίζει: «Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης που είτε θέλεις είτε όχι πρέπει να τον προσέξεις.

Σε κάθε παιχνίδι σκοράρει και θα πρέπει να τον περιορίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το ίδιο ισχύει και με τον Μπάλαμπαν. Είναι παίκτης ποιοτικός, που θέλει πολλή προσοχή».

Για τον Τάκη Λεμονή: «Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του για σχεδόν ένα μήνα στον Πανιώνιο.

Είναι ένας πολύ έξυπνος και έμπειρος προπονητής και αυτό φάνηκε από τη δουλειά που έκανε στον Ολυμπιακό και την Κύπρο».

Για το κλειδί της νίκης: «Αν παίξουμε με ομαδικό πνεύμα και επιβάλλουμε από νωρίς το ρυθμό μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα».