ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του Πετρούνια: «Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της»

Συγκλονίζει η μητέρα του Πετρούνια: «Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το στάδιο λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια. Ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε με την μητέρα του και πανηγύρισαν μαζί τον άθλο του Λευτέρη.

Με δάκρυα στα μάτια, αλλά και ένα πλατύ χαμόγελο η μητέρα του, Σοφία μίλησε για το κατόρθωμα του γιου της και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν:

«Ευχαριστώ όλους όσοι στηρίζουν το παιδί μου. Ευχαριστώ τον προπονητή του που είναι πραγματικά σαν δεύτερος πατέρας του και ιδιαίτερα ευχαριστώ το γιο μου που σήμερα έκανε αυτό το μεγάλο δώρο στον πατέρα του, γιατί σαν σήμερα γιόρταζε».

Η μητέρα του μίλησε επίσης και για την αγωνία που πέρασε αλλά και τη σκληρή μάχη που έδωσε ο γιος της απέναντι στους άλλους αθλητές: «Ο Λευτέρης είναι σταθερός αθλητής, είναι δυνατός αθλητής, δυνατός άνθρωπος γενικότερα. Εγώ έζησα τη στιγμή με μεγάλη αγωνία όπως κάθε μητέρα. Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της. Δεν πίστευα ούτε το 16 όταν το είδα (σ.σ. 16.000 βαθμούς), πάντα περιμένω να τελειώσει και ο τελευταίος αθλητής και μετά να πανηγυρίσω».

Δείτε ΕΔΩ την συγκλονιστική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

Σχετικές ειδήσεις