ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή τους βραδιά (vid)

Η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή τους βραδιά (vid)

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε, με την πρόκριση στα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ να αποτελεί μονόδρομο για τον Βίκτορ Σάντσεθ και τους παίκτες του, οι οποίοι φιλοξενούνται απόψε (21.00) στο «Turner Stadium». Αναμφίβολα, οι ερυθρόλευκοι παίζουν την Ευρωπαϊκή τους χρονιά σήμερα, έπειτα από το 0-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης», με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να κρύβει πολλές παγίδες.

Κώστας Φορτούνης και Τσόρι Ντομίνγκεζ αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, με τον Ισπανό τεχνικό να αποσκοπεί να ξεκλειδώσει την κλειστή άμυνα των Ισραηλινών. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Χάποελ Μπερ Σεβά αναμένεται να διατηρήσει την ίδια παθητική τακτική του πρώτου αγώνα, με τον Μπακχάρ να δίνει την πρωτοβουλία των κινήσεων στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα, ωστόσο δεν είναι συνηθισμένος να παίζει τέτοια περίοδο. Στη “καυτή έδρα” της Χάποελ, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα του δοθεί και να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας την πρόκριση στις αποσκευές του.

Ετοιμοπόλεμος ο ΠΑΟΚ, σε μια αναμέτρηση που “ξυπνάει” μνήμες

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται απόψε (21.30) στην κατάμεστη Τούμπα τον Άγιαξ, με τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς να στοχεύουν στην πολυπόθητη πρόκριση και ταυτόχρονα στην “άτυπη” εκδίκηση τους από τον προ-6ετίας αποκλεισμό τους.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν την σεζόν 2010-2011, με το πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία να τελειώνει 1-1, με τον τωρινό προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς να “απαντάει” στο γκολ του γνώριμου Λουίς Σουάρες. Η ρεβάνς της Τούμπας στις 4 Αυγούστου, ήταν ένα πραγματικό θρίλερ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 3-3, έπειτα από γκολ του Ίβιτς στο 90'.

Ο άλλοτε “μοιραίος” σε εκείνο το παιχνίδι Βλάνταν Ίβιτς (είχε χάσει πέναλτυ πριν σκοράρει για το 3-3) φιλοδοξεί να πάρει τη “γλυκιά” του εκδίκηση και να δώσει την πολύτιμη νίκη στον Δικέφαλο του Βορρά, σε μια αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό ματς επί εποχής Σαββίδη.

Με τα τελευταία εισιτήρια για τα Play offs του Τσάμπιονς Λιγκ να κρίνονται απόψε, ευελπιστούμε να δούμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να εκπροσωπούν τη χώρα μας και στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σχετικές ειδήσεις