ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με Μπόλονι – Το μήνυμα του νέου προπονητή

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση με Μπόλονι – Το μήνυμα του νέου προπονητή
Ο νεός προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζο Μπόλονι (δεξιά), έκανε για πρώτη φορά την προπόνηση της ομάδας.
InTime

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε την πρώτη προπόνηση σαν τεχνικός του Παναθηναϊκού, στέλνοντας μήνυμα για αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που υπάρχει στο «τριφύλλι».

Το βράδυ της Κυριακής (18/10) ήταν «γεμάτο» για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα επέστρεψε από το Ηράκλειο και το 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ, με οπαδούς να περιμένουν την αποστολή στο αεροδρόμιο όπου επικράτησε ένταση.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, έφτασε και ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Λάζλο Μπόλονι. Ο 67χρονος Ρουμάνος προπονητής έπιασε… αμέσως δουλειά αφού από νωρίς τη Δευτέρα (19/10) βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Ο Μπόλονι ενημερώθηκε για τα πάντα γύρω από την ομάδα από τους νέους συνεργάτες του, ενώ στην πορεία παρουσιάστηκε και στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Την παρουσίαση έκανε ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος, που μίλησε ενόψει της διοίκησης και καλωσόρισε τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού με ξεχωριστή αναφορά στην προπονητή του αξία και στη μεγάλη καριέρα που είχε σαν προπονητής.

Στη δική του ομιλία ο Λάζλο Μπόλονι, φάνηκε να ρίχνει με το καλημέρα το βάρος στην ψυχολογία. Όπως είπε στους παίκτες του ο Ρουμάνος προπονητής, θεωρεί βέβαιο ότι σε λίγο καιρό η ομάδα θα καταφέρει να βρει λύση και να αντιστρέψει πλήρως το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι. Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι ΟΚ αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση κι αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε». Όσο για την επίσημη παρουσίαση του Λάζλο Μπόλονι, θα γίνει την Τρίτη (20/10) στις 13:00 στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ.

Σχετικά με την πρώτη προπόνηση του Ρουμάνου τεχνικού στο Κορωπί, σε αυτή πήραν μέρος και παίκτες που ως τώρα θεωρούνταν «κομμένοι» στον Παναθηναϊκό. Έτσι, οι Μολό, Μπεκ και Σέχου θα αξιολογηθούν εκ νέου από τον Μπόλονι για να κρίνει αν μπορεί να τους υπολογίζει στη συνέχεια. Στο πρόγραμμα που έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε έμφαση στα τελειώματα, ενώ για πρώτη φορά μαζί με όλη την ομάδα προπονήθηκε και ο Μαουρίτσιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τότε θα γίνει το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο - Αποφασισμένος για όλα ο Ερντογάν