ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Γιούχα» για τον Παναθηναϊκό, ισοπαλία στο ντέρμπι (vids+pics)

Super League: «Γιούχα» για τον Παναθηναϊκό, ισοπαλία στο ντέρμπι (vids+pics)
Οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την ομάδα στο αεροδρόμιο και τα... είπαν σε έντονο ύφος με τους παίκτες.
InTime

Super League: Επεισοδιακό το φινάλε της 5ης αγωνιστικής, με οπαδούς του Παναθηναϊκού να περιμένουν την αποστολή στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή από το Ηράκλειο.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/10) η 5η αγωνιστική της Super League με δυνατές αναμετρήσεις και… επεισοδιακό «τρίτο ημίχρονο».

Στο πρώτο ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Στο ματς του «Γεντί Κουλέ» οι «πράσινοι» έχαναν τις ευκαιρίες και δέχονταν τα γκολ, με τον Μακέντα στο τέλος να «σώζει» τον βαθμό.

Το φωτορεπορτάζ από το αεροδρόμιο

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν ηττήθηκε, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι με την εξέλιξη της αναμέτρησης και αυτό φάνηκε από την… υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο. Λίγο μετά τις 23:30 όταν κι έφτασε στην Αθήνα η αποστολή του «τριφυλλιού», υπήρχαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οπαδοί που γιούχαραν την ομάδα. Η ένταση έληξε μετά από παρέμβαση κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού που μίλησαν στους εξαγριωμένους οπαδούς για να τους καλμάρουν…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα άλλα ματς της ημέρας στη Super League, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε εντυπωσιακή νίκη 3-1 μέσα στο «Αλκαζάρ» κόντρα στη Λάρισα. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μπαράλες, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Οι «βυσσινί» μείωσαν στο 89’ με τον Ματέο Μούζεκ, ωστόσο ο Λουίς Φερνάντεθ πέτυχε και τρίτο γκολ για τον Αστέρα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι δυο «δικέφαλοι» έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο. Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, ήταν ανώτεροι αν κι η Ένωση ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 23’ με τον Ανσαριφάρντ. Στο 89’ ο Μουργκ ισοφάρισε ενώ στις καθυστερήσεις χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα (19/10), με τον αγώνα της Λαμίας κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Αθανάσιος Διάκος». Ο αγώνας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD.

Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Όσο για τη βαθμολογία της Super League, σε αυτή συνεχίζει να προπορεύεται ο Άρης που έχει 13 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες, με τον Ολυμπιακό δεύτερο με 10 βαθμούς, όσους και ο Βόλος, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι στους 9 βαθμούς με 5 ματς, ενώ η ΑΕΚ στους 7 με 4 ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 2 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές που έχει αγωνιστεί…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Κάποιος να τον σταματήσει! Τα 10 ανοιχτά μέτωπα του «σουλτάνου» σε τρεις ηπείρους