ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρήστος Γιαννούλης

Ο Χρήστος Γιαννούλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Αθηνών, Αθλητική Δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και Δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολέγιο. Το 2012 έγινε κάτοχος BA in Communication and Media Arts/Journalism από το Queen Margaret University του Εδιμβούργου. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Η ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 2008 από το αθλητικό ρεπορτάζ και την ιστοσελίδα Sportaction.gr, αρχικά ως συντάκτης και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης.

Τον Δεκέμβριο του 2010 εντάχθηκε στο δυναμικό της DPG Digital Media και την ιστοσελίδα OnSports.gr όπου η ενασχόλησή του ήταν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και από το 2013 η αρχισυνταξία.

Έχει πάρει μέρος σε αποστολές στο εξωτερικό, σε κάλυψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και σε διαδικτυακές τηλεοπτικές παραγωγές.

Από το 2015 μέχρι το 2018, παράλληλα με την ενασχόλησή του με το OnSports.gr διετέλεσε συντάκτης στην εφημερίδα «Πράσινη» και στην ιστοσελίδα Leoforos.gr, με κύριο αντικείμενο το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Το 2018 ανέλαβε διευθυντής σύνταξης του OnSports.gr.

Τον Οκτώβριο του 2020 μεταπήδησε στο δυναμικό του Newsbomb.gr, όπου ασχολείται με το κοινωνικό και ελεύθερο ρεπορτάζ και την αρχισυνταξία.

Από το 2015 είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ)

Social Media:

https://www.facebook.com/chris.giannoulis.94/

https://twitter.com/christos_giann

https://www.instagram.com/cgiannoulis/

 

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER