ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ενας γύρος με Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ενας γύρος με Μπόλονι

Την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Βόλο ο Λάζλο Μπόλονι συμπληρώνει έναν γύρο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Έναν γύρο στον πάγκο του Παναθηναϊκού συμπληρώνει αύριο ο Λάζλο Μπόλονι. Το πρώτο παιχνίδι που κάθησε στον πάγκο ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αυτό με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ...

Ηταν 24 Οκτωβρίου 2020 για την έκτη αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, χωρίς μέχρι τότε να έχει κάνει νίκη στο πρωτάθλημα. Γι' αυτό εξάλλου είχε απολυθεί και ο Πογιάτος. Τότε ο Μπόλονι είδε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με τον Κσρλίτος στο 56', αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Δεν έμελλε να δει την ομάδα του να νικάει στην πρώτη του στον πάγκο ο Μπόλονι και ο Βόλος πήρε την ισοπαλία με 1-1.

Αύριο ο Μπόλονι θέλει να πάρει και μία άτυπη ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ας θυμηθούμε με ποιους αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του Μπόλονι, για να καταλάβουμε πόσο άλλαξε.

Τότε έπαιξαν οι: Διούδης - Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης - Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης Αϊτόρ (68’ Μολό) - Μακέντα, Καρλίτος (75’ Μπουζούκης).

Ο Ζαγαρίτης έχει αποχωρήσει και έχει πάει στην Πάρμα, ο Κουρμπέλης είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί αύριο, το δίδυμο Μακέντα-Καρλίτος στην επίθεση βλέπει τα ματς από τον πάγκο και ο Μολό, που τότε μπήκε αλλαγή, είναι βασικός.

Και οι τρεις γραμμές, άμυνα, χαφ και επίθεση έχουν αλλαγές και ο Μπόλονι πλέον έχει δημιουργήσει μία ομάδα, που έχει διαφορές σε σχήμα και πρόσωπα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: 3 κρούσματα της μετάλλαξης στη Βόρεια Ελλάδα - Φόβοι για πολύ περισσότερα