ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα αποτελέσματα θα κρίνουν τα πάντα!

Παναθηναϊκός: Τα αποτελέσματα θα κρίνουν τα πάντα!

Παναθηναϊκός: Το θέμα Μπόλονι και οι σχέσεις του με τους παίκτες είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Μετά τη συνάντηση που ζήτησαν οι αρχηγοί, για να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον Μπόλονι και δεν τους έκανε δεκτούς ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ, υπάρχει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων που αναφέρονται στις σχέσεις του Μπόλονι με τους παίκτες.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τους Αλαφούζο, Ντρεοσί ο Μπόλονι δεν έχει φανατικούς υποστηρικτές εντός της ΠΑΕ και κάθε άλλο παρά τυχαίο, ήταν ότι η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το αίτημα των αρχηγών να δουν τον Αλαφούζο, ώστε να εκφράσουν τα παράπονα τους για τον Μπόλονι.

Η σημερινή φώτο από την γιορτή που έγινε στο Κορωπί, για τα 113 χρόνια από την ίδρυση του Παναθηναϊκού, όπου ο Μπόλονι είναι αγκαλιά χαμογελαστός μαζί με τους παίκτες, δόθηκε στην δημοσιότητα, για να ρίξει λίγο τους τόνους.

Η αλήθεια είναι ότι με τον Μπόλονι να μην έχει πολλούς υποστηρικτές στο Κορωπί τα αποτελέσματα θα κρίνουν το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Αν στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα επιστρέψει στις νίκες και πάρει κυρίως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όλα θα ξεχαστούν.

Αν, όμως, η ομάδα δεν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα τότε και πάλι θα φουντώσει το θέμα και κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε επιπλοκές του ιού οφείλεται ο θάνατος της 15χρονης από τη Θήβα