ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτά γίνονται σε ομάδες με μηδέν οργάνωση!

Παναθηναϊκός: Αυτά γίνονται σε ομάδες με μηδέν οργάνωση!

Το θέμα Μπόλονι και της κόντρας που έχει με τους παίκτες μπορεί να είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ότι λύθηκε, αλλά στην πράξη δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Αυτά, που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκού συμβαίνουν σε μία ομάδα, που δεν έχει οργάνωση.

Εδώ και καιρό γράφονται συνέχεια πράγματα για τις σχέσεις παικτών - Μπόλονι. Για τα παράπονα των παικτών, για το ραντεβού, που έγινε και δεν δέχθηκε τους αρχηγούς ο Αλαφούζος. Η ΠΑΕ τι έκανε;

Επιβεβαίωσε (διά του γραφείου Τύπου) τα όσα γράφτηκαν για το ραντεβού που ζήτησαν οι αρχηγοί με τον Αλαφούζο και επιβεβαίωσε και τις κακές σχέσεις Μπόλονι - παικτών με την απόλυτη σιωπή της.

Τόσες ημέρες, τόσο καιρό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει βγάλει ούτε μία διαρροή, για τα όσα έχουν γραφτεί με στόχο να ρίξει τους τόνους και να στηρίξει εμπράκτως τον Μπόλονι. Αυτό θα έκαναν όλες οι μεγάλες οργανωμένες ομάδες. Στον Παναθηναϊκό η λέξη οργάνωση είναι άγνωστη και φαίνεται κάθε μέρα, κάθε ώρα.

Και φυσικά σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν όλα αυτά έχουν γίνει (με την έμμεση επιβεβαίωση της ΠΑΕ), όταν η ομάδα κερδίζει, τι πρόκειται να γίνει αν έρθουν ήττες και χάσει η ομάδα έδαφος.

Ολοι μπορούμε να φανταστούμε, το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Παναθηναϊκός τόσο καιρό αφήνει να αιωρείται αυτή η κατάσταση με Μπόλονι και παίκτες και δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το σταματήσει…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτά τα μέτρα εξετάζονται για την Αττική – Πιο αυστηροί περιορισμοί τα Σαββατοκύριακα